+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beuningen (GE).
Laad meer vacatures

Word jij onze nieuwe technische dienst medewerker? Beuningen (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.600 p/m
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij technisch onderlegd en heb je altijd al willen werken bij een toonaangevende vleeswaren fabriek? Dan is dit je kans!

Wij zijn op zoek naar een technische dienst medewerker die ons team komt versterken. Bij ons krijg je de kans om je technische vaardigheden toe te passen en te ontwikkelen in een dynamische en uitdagende werkomgeving.

Wat ga je doen?Als technische dienst medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, onderhoud en het oplossen van storingen aan onze machines en installaties. Je werkt hierbij volgens de richtlijnen van de vleeswaren industrie en zorgt ervoor dat de productie zo min mogelijk vertraging oploopt.

Je bent een belangrijke schakel in ons productieproces en daarom is het belangrijk dat je beschikt over de nodige technische kennis en vaardigheden. Je hebt bij voorkeur een technische opleiding afgerond en ervaring met het werken met machines en installaties. Daarnaast ben je flexibel en bereid om in 2 ploegendiensten te werken.



Gevraagd

Bij het zoeken naar een technische dienst medewerker zijn niet alleen harde vaardigheden belangrijk, maar ook de persoonlijkheid van de kandidaat. Wij zoeken iemand die niet alleen technisch onderlegd is, maar ook goed kan samenwerken in een team en beschikt over een proactieve en oplossingsgerichte houding.

Dit past bij jou als jij:

  1. Beschikt over een afgeronde technische opleiding op mbo-niveau
  2. Bereid bent om in 2 ploegendiensten te werken
  3. Je zelfstandig kan werken en is proactief in het signaleren van verbeterpunten
  4. Je oog hebt voor kwaliteit en veiligheid

Bovenal zoeken wij iemand die enthousiast is en een passie heeft voor techniek. Iemand die gedreven is om zichzelf verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren op deze functie!



Aanbod

Als technische dienst medewerker bij onze vleeswaren fabriek bieden wij jou een aantrekkelijk salaris (€2500,- / €3600,- excl. 14% ploegen toeslag) conform de cao vleeswaren industrie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Daarnaast investeren wij graag in onze medewerkers en bieden wij volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei denk aan bijvoorbeeld een basis cursus elektrotechniek!



Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is een vleeswarenverwerker die hoogwaardige producten produceert voor de system catering en food retailing sector. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid, zet het bedrijf zich in om de verwachtingen van klanten te overtreffen en hen te voorzien van de beste producten. Het bedrijf beschikt over moderne faciliteiten en werkt met geavanceerde machines en apparatuur om de hoogste normen van productie te handhaven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in