+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Leerling monteur Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.700 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je met een team aan het onderhoud en de reparatie van verschillende apparatuur. Je begint door mee te lopen met een ervaren collega om alles te leren. Je krijgt goede begeleiding en de kans om extra trainingen te volgen. Wat deze baan extra leuk maakt, is dat je 4 dagen werkt maar voor 5 dagen betaald krijgt, inclusief je schooldag. Ook zijn er activiteiten buiten werk, zoals een barbecue, om je collega's beter te leren kennen. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als leerling monteur industriële reiniging kom je te werken in een professioneel team van vier collega's. Samen zorgen jullie voor het (preventief) onderhoud en reparatie van verschillende apparatuur, zoals hogedruk- en vacuüm units, tank- en vrachtwagens, inclusief motoren, vacuüm- of hogedrukpompen en gaswasinstallaties. In eerste instantie ga jij meelopen met de ervaren monteur. Het zal in het begin vooral meekijken en leren zijn. Om op deze manier steeds verder jouw taken uit te breiden. 

Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega die jou stapsgewijs steeds meer gaat leren. Jouw taken bestaan uiteindelijk uit: het oplossen van storingen en afstellen van machines, het verrichten van service werkzaamheden, preventief onderhoud aan verschillende machines, inspectierondes lopen en actie ondernemen bij afwijkingen en bekijken en meedenken over wat er verbeterd kan worden, zodat je gezond en succesvol je werk kunt uitvoeren.


Wat wij bieden
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een doorbetaalde schooldag en volledige begeleiding
  • Een uitdagende baan en de kans om jouw mbo-3 diploma monteur service en onderhoud te behalen
  • Je werkt 4 dagen maar krijgt 5 dagen uitbetaald (ook jouw schooldag is namelijk betaald)
  • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden
  • Extra trainingen waaronder VCA, hogedruk, vacuüm druk  
Wat wij vragen
  • Je hebt een proactieve houding, verantwoordelijkheidsgevoel en uiteraard ben je leergierig
  • Je hebt bijvoorbeeld ervaring met het sleutelen aan auto's en/of brommers (technische affiniteit)
  • Je hebt een rijbewijs B in het bezit
Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf waar kwaliteit en veiligheid centraal staan. Gericht op industriële reiniging. Er wordt volop geïnvesteerd in kennis en vaardigheden. Doorgroeimogelijkheden zijn er. De sfeer is informeel en direct. Initiatief wordt gewaardeerd. Om een teamgevoel te behouden zijn er diverse activiteiten zoals een barbecue, sinterklaasviering,  visfestijn en darttoernooi om al je collega's ook buiten werk te spreken. Het bedrijf reinigt installaties waar er bijvoorbeeld gewerkt word met stoffen die niet in het riool terecht mogen komen, hier zorgen ze dat de hele fabriek of plant gereinigd word.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in