+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Medewerker technische dienst Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 - € 20 p/u

Vacature in het kort

De technische dienst zoekt iemand die 1 à 2 dagen per week kan helpen met storingen oplossen en onderhoudswerk. Je werkt met verschillende technische installaties en zorgt dat alles veilig en goed werkt. Het is een tijdelijke baan, maar kan langer duren en je kunt mogelijk meer uren gaan werken. Je komt te werken in een bedrijf dat smeervetten maakt en waar een moderne sfeer hangt. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

De technische dienst heeft versterking nodig, bij voorkeur voor 1 à 2 dagen per week. Als medewerker technische dienst ben je allround inzetbaar voor storingsafhandeling en basis onderhoudswerkzaamheden. Je verhelpt storingen en voert onderhouds- en uitbreidingswerkzaamheden uit aan alle technische installaties. Dit doe je tijdig en volgens de vereiste specificaties, altijd met inachtneming van de geldende veiligheidsvoorschriften.

Wij zijn op zoek naar iemand met een brede kennis van techniek, die bedreven is in het oplossen en signaleren van (elektrische) storingen. Verder heb je ervaring met het vervangen van pompen, luchtcilinders en het werken onder strikte veiligheidsprocedures. De functie betreft een tijdelijke positie voor een half jaar tot een jaar, met kans op verlenging en mogelijkheid tot meer uren. Jouw werktijden zijn tussen 7:00 tot 15:30 uur. Denk jij dat jij de juiste persoon bent voor deze uitdagende functie? Solliciteer dan nu!


Wat wij bieden
  • Een functie voor 1 á 2 dagen per week 
  • Een mooie werkplek binnen een innoverend bedrijf 
  • Een informele werksfeer met collega's die al lang in dienst zijn bij het bedrijf
Wat wij vragen
  • Affiniteit met techniek
  • Leergierig, weet van aanpakken en bereid te leren 
  • Je hebt technisch inzicht zodat je snel begrijpt hoe een machine werkt
  • Je spreekt de Nederlandse taal
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een dochterbedrijf van één van de grootste gas- en oliebedrijven wereldwijd. Op de vestiging in Beverwijk produceren zij smeervetten voor onder andere de auto-industrie en industriële machines. Het is een modern bedrijf dat met de tijd mee gaat.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in