+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bodegraven.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Bodegraven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.388 - € 2.650 p/m

Vacatureomschrijving

Over het werk

Binnen dit kleine en gemoedelijke bedrijf ga jij aan de slag in de loods. Samen met twee directe collega's zorg jij ervoor dat de gekoelde producten in de juiste vrachtwagen komen. Qua producten moet je denken aan verpakte vleeswaren, kaas en vruchtendranken. 

Rond 15.00 uur komen de vrachtwagens aan waaruit de producten worden gelost. Dit doe je met behulp van een EPT. Je sorteert de goederen op temperatuur en zet ze tijdelijk in de docks. Zodra de planning komt met de routes zorg jij er voor dat de goederen op route worden gezet, je checkt of de sealfolie goed zitten en laadt de vrachtwagen in. Hier komt bijna geen handwerk bij kijken, want jij rijdt alle pallets met de EPT. Zodra alle 16 wagens geladen zijn ruim jij de laatste zaken op en zit je werkdag erop.

Elke dag start je om 13.00 uur en de eindtijd is afhankelijk van de drukte. Tussen 21.00-23.00 uur ben je klaar. Bij drukkere periodes zijn er altijd extra scholieren die worden ingezet, maar ook de directeur komt wel eens helpen! Bij dit bedrijf doen ze het allemaal samen, dus iedereen zet zich volledig in.


Wat wij bieden
  • Je werkt vanaf 13.00 uur, dus je kunt elke dag uitslapen
  • Een vast team waar je in een warm bad terecht komt
  • Een werkgever die open staat voor ideeën en verbeteringen
  • Leuke bedrijfsuitjes
Wat wij vragen
  • Je kan goed in een klein team werken
  • Je wilt in de kou werken (tussen -20 en 4 graden)
  • Met je gevoel voor humor pas je helemaal in het team
Over het bedrijf

Dit bedrijf waar je komt te werken transporteert gekoelde producten door Nederland. Ze leveren voedingsmiddelen aan groothandels, kruideniers en supermarkten. Ze hebben gekoelde producten op 4 graden en bevroren producten op -20 graden. In totaal werkt er 42 man en is het van origine een familiebedrijf. Dat familiegevoel zit er nog steeds in en mensen blijven hier vaak hun hele carrière werken. Hierdoor voelt iedereen zich betrokken, gehoord en totaal geen nummer. Ze doen ook veel teamuitjes samen zoals een barbecue met partners en een nieuwjaarsborrel. Dus je komt zeker in een warm bad terecht! Uiteindelijk zijn ze door corona gegroeid en staat er nog meer groei op de planning. Het nieuwe pand is gekocht op de groei en daarvoor timmeren ze druk aan de weg.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in