+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Storingsmonteur Elektro binnendienst Bolsward

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

InTechniek.com

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.780 - € 4.250 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Tekenbonus

Vacature in het kort

Heb je een passie voor techniek en ben je goed in het oplossen van problemen? Dan is deze baan iets voor jou. Je gaat werken in Bolsward en zorgt ervoor dat machines en productielijnen goed draaien. Je krijgt een opleiding en leert alles over de machines en het werk. Je werkt veel met elektriciteit en ook met PLC. Als extraatje krijg je een mooie bonus en een koffiemachine met gratis capsules. Plus, je kunt koffie en thee kopen met korting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij passie voor techniek, ben je goed in problemen analyseren, diagnose stellen en storingen in een PLC oplossen? En zou je dit graag doen met Bolsward als vaste locatie? Dan komen wij graag met je in contact! Jouw missie: Op en top draaiende machines en productielijnen.

Als elektromonteur draag je bij aan het snel en effectief oplossen van storingen. Je bent dienstverlenend en oplossingsgericht waardoor jij kan zorgen dat de machines en productielijnen op en top draaien.

Wat ga je doen?

Je begint met een opleidingstraject waarin je mee kan draaien met je collega’s van de TD -afdeling. Naast jou is er nog één elektromonteur. Het hele TD team bestaat uit 15 personen. Tijdens het traject leer je de verschillende productieafdelingen kennen, de productielijnen en hun operators en de machines waar we mee werken. Na de interne opleiding krijg je volop de ruimte om zelfstandig werkzaamheden aan installaties uit te voeren en deel te nemen aan de diverse projecten.

Bij UCC werken ze met PLC, hoofdzakelijk met Siemens, S5 en S7 en industriële pc’s. Het is aan jou om storingen te zoeken, kleine netwerkjes bij te programmeren. Jouw dag bestaat voor meer dan de helft uit elektrowerkzaamheden en daarnaast ben je aan het sleutelen.

Een consignatiedienst is ook vast onderdeel van het rooster. Een consignatiedienst draai je een keer in de +/- 2 maanden waarin je beschikbaar bent van 06.00uur tot 18.00uur op zaterdag en zondag.

Wie ben jij?

Je bent een echte technicus en technische tekeningen en schema’s lezen zijn een makkie voor je. Ook heb je al ervaring opgedaan als bijvoorbeeld storingsmonteur of onderhoudsmonteur. Je bent vanuit de basis goed onderlegd op elektrotechnisch vlak. Met jouw oplossingsgerichtheid los je niet alleen storingen op, je bent ook in staat om problemen te analyseren en werkzaamheden te rapporteren. Je bent hierbij kritisch, denkt in kansen en mogelijkheden en stelt creatieve oplossingen en verbeteringen voor, zo werk je mee aan het continue verbeterproces.

Bij UCC vinden ze het belangrijk dat je nieuwsgierig en positief ingesteld bent, goed kunt samenwerken en je niet wegloopt voor je verantwoordelijkheid. Je bent communicatief sterk, staat stevig in je veiligheidsschoenen en je voert werkzaamheden nauwkeurig uit.

Wat heb jij te bieden?

  • Een afgeronde, technische opleiding op mbo-4 niveau bijvoorbeeld automatiseringstechniek, mechatronica of elektrotechniek.
  • Je start in dagdienst, maar je hebt de bereidheid om in de toekomst in de 2 of 3 ploegen te werken.

Ook als je mbo-3 niveau bezit kun je jouw interesse voor deze functie kenbaar maken want UCC Coffee heeft namelijk uitstekende opleidingsmogelijkheden indien je daartoe bereid bent natuurlijk.

Wat heeft UCC Coffee jou te bieden?

UCC Coffee heeft een eigen CAO en je ontvangt een meer dan marktconform arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit een:
– Basissalaris bij een 38-urige werkweek tussen de €3.780 en €4.250;
– 8% vakantiegeld;
– 24 vakantiedagen, 13 Atv-dagen;
– Ploegentoeslag en een consignatieregeling;
– Daarbovenop een vaste eindejaarsuitkering van 6%;
– Prima pensioenregeling;
– Daarnaast bieden ze een bedrijfsfitnessregeling, een fietsregeling, een BHV-vergoeding, en uitstekende opleidingsmogelijkheden;
– En als kers op de taart: een tekenbonus van € 1.000 euro netto;
– En wist je dat je ook een Nespresso capsule machine met één jaar gratis capsules krijgt bij indiensttreding bij UCC Coffee.

En natuurlijk kun je onze mooie duurzame koffie- en theeproducten met fikse korting ontvangen. Tot slot organiseren ze jaarlijks diverse leuke personeelsactiviteiten. 

Heeft deze functie jouw interesse? Of heb jij nog vragen om jouw interesse te bepalen? Neem vrijblijvend contact met ons op, Jan Ype staat voor je klaar.

Jan Ype             via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.   06 – 57 83 80 73

Appen, bellen of mailen, we komen graag met jou in contact. Krijg je de voicemail? Geen paniek, we bellen je zo snel mogelijk terug.

Is dit niet helemaal dé baan voor jou maar sta je wel open voor een andere uitdaging? Ook dan komen we graag met jou in contact. Met ons grote netwerk in het Noorden binnen de techniek denken we graag met je mee.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in