+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij de ervaren elektromonteur die wij zoeken? Dan hebben wij bij ons erkende installatiebedrijf binnen de elektrotechniek een interessante kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze professional die ons team in Breda komt aanvullen. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder!


Organisatie

Als klein installatiebedrijf in Breda zijn wij gespecialiseerd in elektrotechniek. Met ons team van 40 medewerkers bieden wij onze diensten aan bij diverse klanten door Noord-Brabant. Doordat we een klein bedrijf zijn hangt er een persoonlijke sfeer. Alle medewerkers kennen elkaar goed waardoor het team als geoliede machine samenwerkt. Naast dat iedereen hart voor de zaak heeft en dus het uiterste uit de kan halen, is er ook ruimte voor gezelligheid. Zo organiseren we regelmatig leuke uitjes en staat in de kantine een pingpongtafel voor de nodige ontspanning.


Functie

Als elektromonteur bij ons bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, repareren en controleren van elektrotechnische installaties. Daarnaast is het belangrijk dat je complexe, technische zaken kan vertalen naar klanten. Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf, dus we vinden het belangrijk dat je die representatie ook met trots draagt!


Functie eisen

Om deze functie te vervullen vragen wij minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring, een MBO-diploma elektrotechniek, een VCA-certificaat of de bereidheid deze te behalen, rijbewijs B, een hands on mentaliteit, flexibiliteit en de bereidheid om te blijven leren en groeien. Daarnaast willen we graag dat jij:

  • Een teamplayer bent
  • No nonsense mentaliteit
  • Communicatief vaardig
  • Flexibel
Aanbod

Als gezellig bedrijf bieden wij jou een uitdagende functie waarin jouw persoonlijke wensen en groei centraal staan. Je kunt opleidingen en cursussen volgen, een goed salaris verwachten, pensioen en reiskostenvergoeding. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot een bus van de zaak met hoogwaardig gereedschap en bieden wij uitzicht op een vast dienstverband. Ook is er veel ruimte voor eigen input en staan we open voor jouw wensen.


Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende functie als elektromonteur? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail of telefoon. Binnen 48 uur hoor je van ons en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in