+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Monteur Werkplaats Machines & Voertuigen Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Voor een landelijk actief bedrijf zoeken we een handige monteur voor zwaar materieel. Je werkt aan verschillende projecten, houdt machines in topconditie en zorgt dat alles op tijd klaar is. Je doet zowel groot als klein onderhoud en werkt met een diversiteit aan machines. Er zijn mogelijkheden om opleidingen te volgen, een goed salaris te verdienen en door te groeien. Ook zijn er leuke extra s zoals korting op je zorgverzekering en deelname aan activiteiten zoals een voetbaltoernooi of kerstborrel. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Voor onze opdrachtgever die landelijk actief is op grote en kleine projecten zoeken we een handige monteur die ervaring heeft met het sleutelen aan zwaar materieel. 

De materialen en voertuigen die worden gebruikt op de verschillende projecten komen op de locatie in Breda voor correctief en preventief onderhoud. 

Jij werkt samen met een klein team volgens een dagelijkse planning om het materieel in topconditie te houden en de projecten binnen de afgesproken deadline te kunnen afronden !


Functieomschrijving

In deze rol voer je zelfstandig preventief en correctief onderhoud uit aan zware voertuigen en machines. Denk hierbij aan grondverzetmachines, hoogwerkers, dieselmotoren, aggregaten, bulldozers, etc. 

Jij bent de specialist op technisch vlak en adviseert ook over gebruik van de apparatuur. Je zorgt ervoor dat de monteurs op de projecten weten op welke manier ze deze machines moeten bedienen. 

Je bent verantwoordelijk voor het op tijd keuren van het materieel en de werktuigen en draagt zorg voor een juiste administratie/ planning. 

Je houd je bezig met voorraadbeheer en koopt tijdig spullen in zodat je niet misgrijpt. 

Daarnaast zullen er altijd kleinere klussen uitgevoerd worden op het terrein zelf. 

Kortom, je bent een manusje van alles en een echte sleutelaar. Tevens zie je een enorme diversiteit aan machines en ben jij mede verantwoordelijk voor het slagen van het project bij de klant!


Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een opleiding GWW, Motorvoertuigentechniek, Bedrijfswagenmonteur, Werktuigbouwkunde. 

Daarnaast heb je min. 2 jaar ervaring met het sleutelen aan agrarische werktuigen en gereedschappen en/ of aan groot materieel. 

Je bent in het bezit van een VCA basis certificaat of bent bereid deze te halen. 

Je woont in de omgeving van Breda in een straal van 40km 

Een rijbewijs B is noodzakelijk en een pre is rijbewijs E. 

Kennis van Hydrauliek, dieselmotoren, benzinemotoren is een belangrijke eis. 


Wat kun jij van ons verwachten?
Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen.8,33% vakantietoeslag. Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren. Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in