+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Assemblagemedewerker Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14 p/u
  • Reiskostenvergoeding
 

Locatie

Breda
 

Vacature in het kort

Gaat jouw hart sneller kloppen van productiewerk en hightech systemen? Dan is dit je kans! Werk in een gezellig mkb-bedrijf met een fijne sfeer, leuke collega's, en geniet van bedrijfsuitjes, pubquizzen en borrels. Een goed salaris en gunstige cao wachten op je, samen met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Een unieke kans om met jouw 2 rechterhanden een belangrijke rol te spelen in het productieproces! Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van Productiewerk? Ligt jouw interesse in de bouw van hoogwaardige hightech systemen? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken bij een gezellig mkb-bedrijf met een rustige en fijne sfeer, en gezellige collega's! Ook zijn er leuke bedrijfsuitjes, pubquizzen en borrels! Ook staat er een goed salaris en een gunstige cao van de metaalbewerkingsindustrie voor je klaar. Dus steek die 2 rechterhanden uit de mouwen en lees snel verder! 🚀

Wat bieden wij jou
  • € 14,- per uur
  • Een werkweek van 38 -40 uur!
  • Reiskostenvergoeding
  • Gezellige collega's en fijne werksfeer!
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • CAO metaalbewerking
Wie ben jij

Dat je als medewerker assemblage gemotiveerd bent spreekt natuurlijk voor zich. Maar jij bent ook diegene met die scherpe en kritische blik. Je volgt orders nauwkeurig op zodat je op een veilige manier kunt werken. Jij kunt goed zelfstandig uit de voeten maar ook in een team. Daarnaast:

  • Ben je 38 tot 40 uur beschikbaar
  • Ben je fysiek in orde om de werkzaamheden staand uit te voeren
  • Heb je 2 rechterhanden en ben je leergierig
  • Ervaring met PCB chips solderen
  • Affiniteit met techniek
Wat ga je doen

Als Allround Assemblage medewerker speel jij een belangrijke rol in het complete productieproces. Jouw voornaamste taak? Het bouwen van topkwaliteit hightech systemen en modules. Daarnaast zorg je ervoor dat PCB's worden geassembleerd volgens de documentatie. Kortom, jij bent de schakel die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt! ✨

Waar ga je werken

Al meer dan 25 jaar is dit bedrijf Breda een flexibele en betrouwbare partner in de Electronic Manufacturing Services industrie. Zij zijn gespecialiseerd in zowel het assembleren van printpanelen als het leveren van complete producten voor verscheidene industrieën. Het is een leuk bedrijf met een fijne werksfeer. Zo zijn er bijvoorbeeld leuke borrels en bedrijfsuitjes. Klinkt leuk, toch? 😄

Dit bedrijf produceert met een zeer hoge automatiseringsgraad kleine tot middelgrote series met als onderscheidend vermogen flexibiliteit, diversiteit, complexiteit, kwaliteit en doorlooptijd in combinatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Sollicitatie

Steek jij graag je handen uit de mouwen en wil jij aan de slag als medewerker assemblage? Reageer dan snel op deze vacature en neem contact met ons op! #MKB🚀

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in