+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Buren (GE).
Laad meer vacatures

Assemblagemedewerker houtskeletbouw Buren (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flox

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Flox

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Hou je van bouwen en techniek? In deze functie werk je met hout en maak je verschillende bouwelementen. Je maakt deel uit van een team dat klaarstaat voor elkaar. Elke vrijdag sluiten we de week af met een gezellige borrel. Na een jaar krijg je een vast contract. Dit is je kans om met ons te werken aan duurzame en innovatieve bouwprojecten. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een enthousiaste aanpakker met een passie voor bouw en techniek? Voel je je thuis in een dynamische omgeving waar kwaliteit en samenwerking vooropstaan? Dan is de functie van assemblagemedewerker HSB bij ons bedrijf perfect voor jou! Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.

Dit krijg jij als assemblagemedewerker:

  • Een goed bruto salaris tussen de €2.500 en €3.200 per maand;
  • Je krijgt 25 vakantiedagen + 7 ATV-dagen, dus lekker veel vakantie;
  • Na een jaar krijg je een vast contract;
  • Op vrijdag een gezellige borrel met de collega’s.

Dit ga je doen: Als assemblagemedewerker HSB werk je samen met collega’s aan de productie en assemblage van houtskeletbouwelementen in onze werkplaats. Je gaat aan de slag met het maken van daken, wanden en dakkapellen. Ook maken wij complete verplaatsbare units in de vorm van mantelzorgwoningen/mobiele ruimtes. Deze woningen worden van begin tot eind geproduceerd in onze werkplaats.

Over ons: Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het maken van houten prefab elementen zoals daken, muren, en kleine woningen, zoals zorgunits. Alles wordt gemaakt in onze werkplaats, klaar om snel en makkelijk in elkaar gezet te worden op de bouwplaats.

We staan voor kwaliteit en werken samen met iedereen die betrokken is bij het bouwen van huizen, om hen te voorzien van onze kant-en-klare oplossingen. Ons team is gepassioneerd over innovatief en duurzaam bouwen, en we zoeken altijd naar de slimste bouwmethodes. Ben jij klaar om met ons aan de toekomst van bouwen te werken?

Dit ben jij:

  • Je hebt ervaring in de houtskeletbouw of als timmerman;
  • Je kunt goed samenwerken in een team;
  • Je kunt technische tekeningen lezen;
  • Je werkt nauwkeurig en je weet van aanpakken.

Heb je zin om met jouw vaardigheden en passie een verschil te maken in de bouwsector? Solliciteer dan vandaag nog of neem direct contact op met Ergad, hij verteld je graag meer over deze vacature. We kijken uit naar jouw sollicitatie!



Bedrijfsomschrijving

Flox is dé personeelsbemiddelaar in vaste banen in de regio Veenendaal en Ede. Met ons team van professionals bemiddelen wij het overgrote deel van onze werknemers van een vaste baan naar een vaste baan. Dit doen wij naast uitzenden op basis van werving en selectie endetachering. Wij hechten veel waarde aan de relatie op de lange termijn met zowel onze werknemers als opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat er een duurzame match tussen werknemer, opdrachtgever en Flox.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in