+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Hulp Monteur Koeltechniek Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roteck

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Start je carrière als hulpmonteur in de koeltechniek en krijg de kans om te groeien. Je werkt in een team met ervaren mensen en elke dag is anders. Je leert veel door aan verschillende projecten te werken, zoals in een warenhuis of hotel. De organisatie waar je komt te werken heeft veel ervaring en een fijne sfeer. Je werkt samen met enthousiaste collega's en er is a goede balans tussen werk en privé. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Sta je aan het begin van je carrière en heb je zin een uitdagende werkplek waarbij je alle vrijheid krijgt om door te groeien? Lees dan snel verder.

Introductie

Als hulpmonteur in de koeltechniek word je onderdeel van een dynamisch team. Samen met ervaren vakmensen werk je aan de montage van diverse klimaatinstallaties, variërend van koelsystemen tot ventilatie-eenheden. Elke dag is een nieuwe uitdaging waarbij je de kans krijgt om te leren en te groeien. Of je nu aan de slag gaat in een luxe warenhuis of een hotellobby, geen project is hetzelfde!


Organisatie

Onze opdrachtgever heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing. Je komt terecht in een warme familiaire sfeer, waar al jarenlang ambitieuze collega's met veel passie werken. Werkplezier staat voorop en samen zorgen jullie voor een goede werk-privébalans.

De opdrachtgever bouwt aan een gezond woon- en werkklimaat door heel Nederland. Voor deze snelgroeiende organisatie zijn wij op zoek naar servicemonteurs die de klimaatinstallatie bij klanten weer in een topconditie brengen. Net als de relatie met de klant.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in