+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Meettechnicus Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fudura

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Fudura

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.950 - € 4.212 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Tekenbonus

Vacature in het kort

Bij ons leer je alles over het vak van meettechnicus en help je klanten met besparen en verduurzamen. Je werkt in een team dat snel groeit. We leren je de nieuwste technieken en geven je een volledig ingerichte auto of bus. Ook zorgen we dat je je rijbewijs haalt. Je start met een goed salaris en hebt veel kansen om te groeien. Plus, je krijgt een jaarlijks budget voor je gezondheid, een laptop, telefoon en meer. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Met behulp van ons opleidingsprogramma help jij onze klanten al snel besparen, verbeteren én verduurzamen. Wij leiden je op tot een volwaardig meettechnicus

Over jouw rol bij Fudura
Jij bent het aanstormende talent waar wij naar op zoek zijn. Je hebt passie voor het vak en wil jezelf ontwikkelen. Jij zorgt er samen met je teamleden voor dat onze klanten veranderingen in het energielandschap voorblijven. Je wilt de laatste trends en ontwikkelingen tot je nemen en bent altijd op zoek naar slimme innovatieve oplossingen. We leren je alles over al die oplossingen. Met behulp van ons opleidingsprogramma help jij onze klanten al snel besparen, verbeteren en verduurzamen. Samen bepalen we de koers voor de toekomst.

Over de rol van een Junior Meettechnicus
Als Meettechnicus kom je te werken in het team Meetdiensten, dat door de toegenomen vraag naar onze producten groeit als een speer. Je hebt veel contact met klanten, maar ook met de planners. Je lost storingen op die je collega’s van Datamanagement hebben ontdekt en gaat langs verschillende klanten voor periodiek onderhoud. Kortom, je neemt gemakkelijk initiatief om zaken in gang te zetten. Wij openen graag onze deuren voor nieuw talent om op volle kracht mee te bouwen aan de toekomst van Fudura.

Hoe ziet de functie er concreet uit?
Vind jij het leuk om op pad te zijn en bij klanten langs te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leiden je op tot een volwaardig meettechnicus voor de regio’s West-Brabant en Rotterdam. Je bezoekt onze zakelijke klanten en plaatst, verwisselt en controleert de grootverbruik-elektrameters. Ook voorkom je de meest uiteenlopende storingen aan de meters, of je lost ze op. Vanaf dag 1 ontvang je een goed salaris en een volledig ingerichte auto of bus. Je loopt mee met collega’s om het vak in de praktijk te leren. Geen rijbewijs? Dan haal je dat op onze kosten!

Deze functie past perfect wanneer je beschikt over
Je bent enthousiast en gemotiveerd om de werkzaamheden van meettechnicus onder de knie te krijgen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je klantvriendelijk en resultaatgericht. Ook denk je in oplossingen, wat soms ook wat vraagt van je creativiteit, en blijf je rustig in stressvolle situaties.

Verder:
  • Heb je een afgeronde mbo 3-opleiding in de Elektrotechniek.
Tot slot: Uit veiligheidsoverwegingen kunnen wij alleen Nederlandssprekende kandidaten aannemen.
Due to our safety standards we can only hire Dutch speaking candidates.

En dit geven wij jou:
  • Een salaris tussen minimaal € 2.950,- en maximaal € 4.212,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een basissalaris in schaal 10 tussen € 2.521,- en € 3.601,-, aangevuld met een Persoonlijk Budget en een 13e maand.
  • Nadat je het opleidingsplan hebt afgerond, krijg je een promotie naar schaal 11.
  • 24,5 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, met de mogelijkheid om met persoonlijk budget verlof bij te kopen. Dit gaat in totaal over maximaal 35,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 3,7%.
  • Een welkomstbonus van €1000,- netto na het succesvol doorlopen van je proeftijd.
  • Een ambulante vergoeding van €80,- per maand (zo’n € 70,- netto).
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij ABP waarvan wij circa 70% van de premie betalen. Ook kun je deelnemen aan collectieve verzekeringen.
  • Een volledig uitgeruste Fudura-bus voor woon-werkverkeer.
  • Een laptop en telefoon.
  • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van €500,- dat je naar eigen wens mag besteden, denk aan een sportabonnement.
  • Een referral bonus van €2000,- netto als je een kennis hebt voorgedragen die succesvol de proeftijd doorkomt.
  • Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zoals opleidingen, cursussen en workshops.
Liever eerst iemand spreken?
Neem dan contact op met Janny van Logten, onze recruiter. Zo krijg je antwoord op al je vragen.

Boodschap voor bureaus
Wij werken naar tevredenheid samen met enkele bureaus voor werving & selectie en staan niet open voor nieuwe samenwerkingen.

Voor detavast kun je contact opnemen met Circle8 via .

Wij zijn Fudura
Hier staan en gaan we voor
De energiewereld verandert snel. Meebewegen is essentieel. Daarom helpen wij zakelijk Nederland de verandering voor te zijn. We zijn de strategische én uitvoerende partner. Met een slimme energie-infrastructuur, besparingen en toekomstbestendige innovaties. Zodat organisaties en bedrijven die we vooruit helpen, klaar zijn voor morgen.

Niet afwachten, maar vooruit kijken. Samen bepalen we jouw koers voor de toekomst.

In het team Meetdiensten West werk je vrijwel altijd zelfstandig. Uiteraard vorm je een hecht team met je collega’s. Je hebt vaak meerdere keren per dag contact met je collega’s van de planning. Als je een technische vraag hebt, kan je altijd sparren met (senior) meettechnici - allround of gespecialiseerd - of je teamleider. Jij plaatst of vervangt (bio)gas-, warmte- en elektriciteitsmeters en je lost storingen op die Data Management heeft ontdekt. En je gaat langs bij klanten voor periodiek onderhoud. Je komt dus dagelijks bij meerdere klanten over de vloer die je helpt te besparen, verbeteren en verduurzamen. Je bent een techneut pur sang en kunt varen op kennis en ervaring. Maar ook jong talent is bij ons van harte welkom! Wij leiden je in dat geval zelf op.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in