+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.

Technisch adviseur projecten netbeheerder Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Technisch adviseur projecten energietechniek


De functie

Voor een van Nederlands grootste netbeheerders zijn wij momenteel op zoek naar een technisch adviseur projecten. Je bent verantwoordelijk voor de intake van onze (groot) zakelijke klanten en bent het aanspreekpunt voor deze klanten als ze bijvoorbeeld vragen hebben over de offerte. Je bent (mede) verantwoordelijk voor grote verleggings- en aanlegprojecten van onze elektriciteitskabels en gasleidingen. Je beoordeeld complexe maatwerk aanvragen en hebt hierin een adviesrol richting de (groot) zakelijke klanten. Tegelijkertijd maak je de (technische) vertaalslag voor de collega’s die het project verder uitwerken en oppakken. Wie jouw klanten zijn? Onder andere grote bedrijven (zon op dak), gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en Rijkswaterstaat. Groot en uitdagend, passend bij jou. Je zorgt voor verbinding en afstemming tussen de klant en alle betrokken interne bedrijfsonderdelen. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, zodat men haar projecten kan ontwerpen, voorbereiden en uitvoeren. 



Gevraagd

Je hebt een brede technische kennis en bij alles wat je doet, denk je aan de klant en het beleid. Je kan goed aanpakken, bent communicatief en digitaal sterk en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je bent iemand die graag en goed de regie voert, besluitvaardig is en veiligheid altijd voorop heeft staan. Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie denk je mee met de klant, zoek je creatieve oplossingen, die passen binnen het beleid en durf je door te vragen. En is er nood? Dan kunnen we op je rekenen. Wat jou verder misschien wel de nieuwe technisch adviseur maakt?

  • Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond, richting bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Energietechniek of Hogere Gastechniek.
  • Je bent klant- & resultaatgericht, proactief, zelfstandig, en beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden.
  • Je kunt bouwkundige informatie lezen en vertalen naar technische oplossingen die gevraagd worden.
  • Je bent een echte teamplayer en zit graag midden in de organisatie. 


Aanbod

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van een projectteam van de productgroep Reconstructies & Large Connection in Delft. Een mix van jonge mensen en collega’s met jarenlange ervaring, zodat je veel van elkaar leert en samen tot de beste oplossing komt. Men werkt hard en heeft hart voor het werk wat we doen. En zie je de oplossing niet? Er is altijd iemand die je op weg helpt met een verfrissend inzicht.



Bedrijfsomschrijving


Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Denk hierbij o.a. aan zonnepanelen op daken, zonneparken en windparken. Vragen van de klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Genoeg te doen dus voor een Technisch Adviseur Projecten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in