+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Java Developer PinkRoccade Publiekszaken Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PinkRoccade Local Government

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 45 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Jij maakt het leven van burgers makkelijker
Als Java Developer bouw je software voor gemeenten en digitaliseer je processen zodat burgers steeds meer zaken zelf online kunnen regelen. Jij zorgt er, samen met je collega’s, op die manier voor dat de gemeente naar de burger toe kan stappen in plaats van andersom. Door de juiste vragen te stellen en de inzet van technologieën als Java 17, Docker, Spring Boot 3 en meer, maak jij complexe software steeds beter voor gebruikers binnen de gemeenten en voor burgers.

Iets meer dan de helft van alle gemeenten in Nederland (ca.175), maakt gebruik van iBurgerzaken. Met deze Cloud-applicatie leggen zij de belangrijkste momenten in het leven van hun bewoners vast. De aangifte van een kind, aanmelding van een huwelijk of de aanvraag van een rijbewijs bijvoorbeeld. iBurgerzaken is daarmee hét kloppende hart van de burgerzakenomgeving van de Nederlandse gemeenten. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt, met succes, om iBurgerzaken steeds beter te maken.

Geen pleisters plakken maar duurzame oplossingen bouwen
Met iBurgerzaken faciliteren we de gemeente om optimale dienstverlening aan hun burgers te bieden. We zorgen er onder andere voor dat we blijven innoveren en samenwerkingen met andere (overheids)instellingen optimaliseren. Maar ook dat actuele wet- en regelgeving continu up-to-date is. Dat vraagt om duurzame, creatieve en slimme oplossingen die werken.

Binnen het R&D-team ben jij een belangrijke schakel. Je houdt bijvoorbeeld iedereen scherp door altijd door te vragen. Daarmee draag je er mede zorg voor dat onze applicatie naadloos aansluit op de wensen die leven bij gebruikers. Zelfstandig en samen met je (scrum)team ben je van grote waarde wanneer je:
  • Vaststelt wat er nodig is en de juiste inschattingen maakt tijdens de refinement. Dit doe je niet alleen, maar samen met je scrumteam.
  • Slimme en creatieve oplossingen bedenkt die werken. Dat betekent ontwerpen, ontwikkelen, testen en documenteren, zowel je eigen oplossingen als die van je teamleden.
  • Met de volle 100% gaat voor de hoogste kwaliteit code. Je bewaakt, verbetert, analyseert softwarebevindingen en –problemen en lost deze op.
  • Een belangrijke speler bent in je scrum team; je zoekt de samenwerking en draagt actief bij zodat we onszelf steeds kunnen verbeteren.
  • Kritisch bent. Je stelt veel vragen die er regelmatig voor zorgen dat een “dit doen we altijd zo” een “we zouden het ook zo aan kunnen pakken” wordt.
  • Bijdraagt aan aanscherpen van de ontwikkelrichtlijnen. Iedere 2 weken komen we bij elkaar om kennis te delen en elkaars oplossingen te reviewen en bespreken.
  • Kennis opdoet van de juiste tooling. Ons landschap is continu in beweging. Jij kijkt vooruit en introduceert, waar nodig, nieuwe tooling.
Als Java Developer werk je binnen het R&D-team, dé ontwikkelafdeling van de organisatie. Zonder dit team geen product. Binnen het hechte team werken zo’n 30 à 35 collega’s nauw en fijn samen. Vanuit onze gezamenlijke motivatie om vooruit te gaan en resultaten te behalen, gaan we technische uitdagingen niet uit de weg, maar pakken we deze juist samen aan en we lossen ze op.

Wat mag jij als Java Developer van ons verwachten?
Een uitdagende fulltime functie (32-40 uur) in een informele werkomgeving die volop in beweging is. De samenleving verandert razendsnel en wij spelen continu in op deze veranderingen. Stilstaan is geen optie en kwaliteit en innovatie staan bij ons hoog op de agenda. Zeker als we een essentiële bijdrage willen leveren aan het maatschappelijk belang. Daarnaast kun je rekenen op:
  • Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een riante winstuitkering van gemiddeld zo’n 1,7 maandsalaris.
  • Vakantiegeld van 8%.
  • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 10 dagen extra bijkopen (naar rato, natuurlijk).
  • De mogelijkheid om thuis te werken en je tijd flexibel in te richten.
  • Een laptop, een budget voor je telefoon en een simkaart.
  • De mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen.
  • Een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
  • Onze Brabantse gezelligheid, we doen veel samen. Zo worden er bootcamps georganiseerd, vieren we samen carnaval en gaat een groep samen op ski-weekend. Maar ook voor een pubquiz of een potje tafelvoetbal zit je bij ons goed. Niks moet, alles mag.
  • Onbeperkt toegang tot OpenUp en GoodHabitz (ons online leerplatform).
  • Een internetvergoeding van € 45,- euro netto per maand en een thuiswerkvergoeding van € 2,15 netto per dag (op basis van declaratie).
  • Mogelijkheid tot het inrichten van een thuiswerkplek (bruikleen).
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
De Business Unit PinkRoccade Publiekszaken maakt deel uit van PinkRoccade Local Government, dat op haar beurt onderdeel is van TSS, Topicus en CSI. Hierdoor bundelen we de kracht van het werken met korte communicatielijnen en snelle slagkracht van de Business Unit, met de voordelen van een groot netwerk waar kennisdeling en best practices centraal staan. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw groeimogelijkheden eindeloos zijn.
 

Gevraagd

Wij matchen met elkaar als jij
Als een echte techneut bijt jij je graag vast in uitdagende vraagstukken, waarbij je razendsnel processen doorgrond, knelpunten signaleert, verbanden legt en puzzelstukken in elkaar past. Je neemt initiatief, kijkt verder dan je neus lang – en je vakgebied breed – is, durft werk naar je toe te halen en je mening te geven. Structuur en discipline staan jouw creatieve oplossingen niet in de weg. Onderzoeken, kritisch zijn en de vraag achter de vraag achterhalen zijn daarbij keer op keer jouw basis. Dat jij deze rol met succes in kan vullen, blijkt ook uit je achtergrond. Want jij hebt:
  • Een afgeronde bèta hbo- of wo-opleiding. Het liefst in de richting (technische) Informatica.
  • In ieder geval 5 jaar werkervaring als software developer of software engineer, waarbij je je hebt beziggehouden met het bouwen van (middel)grote systemen en het vertalen van functionele ontwerpen naar technische oplossingen.
  • Zeer goede kennis als het gaat om Java en bijbehorende technologieën. Of het nu gaat om Kubernetes, REST JSON, Spring, RPC, JDBC, Gitlab CICD, Angular, Material, Domain en Test Driven Development, : you got it.
  • Werkt volgens “The Boy Scout Rule”.


Aanbod

Samen onze ambities waarmaken?
Neem dan contact op met Nienke Struijk, recruiter, via +31 6 10 45 10 64 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Meer informatie over PinkRoccade vind je hier: Publiekszaken (pinkroccadelocalgovernment)
Meer informatie over TSS vind je hier: TSS | Total Specific Solutions | Total Specific Solutions
Een sfeerimpressie vind je hier:

Belangrijk om te weten
  • Zowel een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) als een opdracht maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Er zullen meerdere gesprekken plaatsvinden en ook een mogelijkheid zijn om mee te kijken op de werkvloer zodat je goed weet of ons bedrijf aansluit bij jouw wensen
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen rechten worden ontleend.


Bedrijfsomschrijving

Ongeveer de helft van alle gemeenten in Nederland (ca.170), maakt gebruik van iBurgerzaken. Met deze applicatie leggen zij de belangrijkste momenten in het leven van hun bewoners vast. De aangifte van een baby, aanmelding van een huwelijk of de aanvraag van een rijbewijs bijvoorbeeld. iBurgerzaken is daarmee hét kloppende hart van de burgerzakenomgeving van de Nederlandse gemeenten. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt, met succes, om onze applicatie steeds beter te maken. Maar we willen nog meer.

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. Onze kernwaarden zijn: Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend (TOV). Een TOV persoon betekent voor PinkRoccade Local Government iemand die toegewijd en proactief is in het behalen van resultaten en doelstellingen. Ben jij daarnaast ook ondernemend in het nemen van verantwoordelijkheid in je eigen persoonlijke ontwikkeling, wil jij graag doorgroeien en speel jij snel in op de veranderende markt en vraag van de klant? Dan ben jij voor PinkRoccade Local Government een TOV-fe medewerker!

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om door te groeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in