+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Junior Projectmanager Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Als Junior Project Manager start je in een kantoor met veel ervaren collega's die klaarstaan om jou het vak te leren. Een van hen wordt jouw mentor. Samen gaan jullie later een nieuw kantoor opzetten. Je werkt vooral op kantoor, maar ook eens per week op andere plekken in Nederland. Dit maakt je werk afwisselend. Je komt te werken in een klein bedrijf dat snel groeit. Je krijgt een belangrijke rol en leert veel. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Als Junior Project Manager begin je bij het kantoor in de regio Eindhoven, waar veel ervaren projectmanagers zitten waarvan je het vak kan leren. Eén van deze ervaren projectmanagers wordt jouw mentor en met hem zal je later dit jaar samen mee de vestiging Den Bosch opzetten.

Je werkt meestal vanuit kantoor maar je bent ook ongeveer een dag in de week werkzaam door heel Nederland, natuurlijk altijd in goed overleg. Jouw job is dus erg uitdagend en altijd afwisselend. Je komt te werken bij een klein én groeiend bureau, wat inhoudt dat je breed ingezet gaat worden.

Functie

Als Junior Projectmanager ben je de belangrijke ondersteunende schakel binnen de bouwprojecten waaraan jij deelneemt. Je bent de rechterhand van de Projectmanager en denkt mee over het coördineren en begeleiden van bouwkundige projecten en het beantwoorden van technische vraagstukken. Samen met je collega’s draag je bij aan het project vanaf ontwerp- tot en met de nazorgfase. Een functie waarbij je in teamverband gaat werken én winst haalt uit een nauwe samenwerking met je collega’s. De zelfstandigheid van het werk bepaal je zelf. Een verantwoordelijke taak mét ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng!

Naast jouw bouwkundige expertise ben jij een krachtige verbinder die samenwerkingsverbanden op geheel eigen wijze weet toe te passen. Je bent een bevlogen persoon met de juiste drive, energie en ambitie om mooie nieuwe projecten tot een succes te brengen.

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt de Projectmanager bij de uitvoering van projecten tijdens ontwerp-, werkvoorbereidings- en uitvoeringsfases.
  • Je hebt oog voor kwaliteit, tijd, geld, organisatie en informatie en je weet hier op een actieve manier mee om te gaan.
  • Je draagt bij aan de beheersing en controle van de financiële en contractuele aspecten van het project, zowel tijdens het project als naar de opdrachtgever. Je ondersteunt hierin de projectleider.
  • Samen met de Projectmanager stel je de hoofdlijnen vast van een project, zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering en oplevering.
  • Je bent bekend met processen voor het uitbesteden en inkopen van diensten en materieel.


Gevraagd

  • Je beschikt over een relevante HBO-opleiding Bouwkunde of gelijkwaardig en enige relevante stage- of werkervaring is een pré.
  • Kennis van de nodige wet- en regelgeving en kennis van bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen is een pré.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.
  • Je weet in hectische situaties de rust te bewaren en je denkt in oplossingen.
  • Je bent resultaatgericht en sterk in het aan je binden van opdrachtgevers.


Aanbod

  • Een veelzijdige en afwisselende vaste baan in een snel groeiende en financieel gezonde organisatie.
  • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 2600,- en € 3300,- bruto/maand.
  • Een bijzonder flexibele omgang met vakantiedagen en niet gebonden aan de bouw- of schoolvakanties. Zij zorgen met zijn allen ervoor dat de projecten doorlopen en daardoor is verlof zelden een probleem.
  • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen.
  • Werkzaamheden gaan altijd in goed overleg met je collega’s, zo doe je zoveel mogelijk wat je écht leuk vind en waar je in uitblinkt.
  • Op vrijdag wordt de week afgesloten met een gezellige vrijmibo.


Bedrijfsomschrijving

Een bouwkundig adviesbureau met een platte cultuur en grote ambities! Met een goed gevestigde naam in de zorgsector hebben zij uitdagende projecten door het hele land. Vanwege de groei van de organisatie willen zij uitbreiden met een vestiging in Den Bosch, waarbij zij op zoek zijn naar iemand die de dat samen met een Senior Projectmanager wil gaan optuigen. De cultuur is open en eerlijk, iedereen durft dingen te vragen en is erg benaderbaar. Daarnaast zijn zij extreem servicegericht richting hun opdrachtgevers, wat zorgt voor intensieve en langdurige relaties. Ook dit vertaalt zich door naar de collega's onderling: ze staan voor elkaar klaar, geen vraag is te veel en iedereen springt in waar nodig. Iedereen is gelijk en samen zijn ze trots op de resultaten die ze dagelijks met elkaar boeken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in