+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

Ben jij goed in het plannen van onderhoud voor civieltechnische objecten en hou je van werken aan veiligheid? Dan is deze baan iets voor jou! Je werkt samen met teams op verschillende plekken, zoals kantoor, projectlocaties of zelfs thuis. Je bepaalt wanneer en hoe onderhoud moet gebeuren, maakt plannen, doet inkoop en zorgt dat alles veilig is. Je krijgt ook de kans om in verschillende sectoren te werken. Plus, er zijn leuke extra s zoals referral bonussen en korting op je zorgverzekering. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij een expert in het anticiperen op onderhoudsbehoeften van civieltechnische objecten? Heb je een scherp oog voor veiligheid vanaf de ontwerpfase tot aan de uitvoering? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! 

Je zult nauw samenwerken met de opdrachtgevers om de onderhoudsbehoefte van deze infrastructuur te coördineren. Dit kan zowel plaatsvinden op ons kantoor, op een projectlocatie, of zelfs vanaf jouw thuiswerkplek. Pak deze kans en maak deel uit van ons team dat zich inzet voor de infrastructuur van de toekomst!


Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben jij de sleutelfiguur die op basis van inspecties, rapportages en analyses bepaalt of en wanneer diverse civieltechnische objecten onderhoud nodig hebben. Samen met je team en opdrachtgever stel je duidelijke prioriteiten en bepaal je het optimale onderhoudsregime. Je bent de grondlegger voor veilig werken en houdt voortdurend toezicht op de veiligheidsaspecten tijdens de uitvoering.

Concrete taken en verantwoordelijkheden:

  • Keuzes maken: Jij selecteert uitvoeringsmethoden en legt deze vast in gedetailleerde werkplannen. In samenwerking met de projectleider kies je onderaannemers waarmee we samenwerken.
  • Inkoop en offertes: Je bepaalt de inkoop van materiaal, vraagt offertes op bij leveranciers, onderhandelt met onderaannemers en stelt zelf offertes op voor opdrachtgevers.
  • Samenwerking met de uitvoerder: Je hebt een essentiële wisselwerking met de uitvoerder op een project, waarbij veiligheid en kwaliteit van het werk centraal staan.
  • Planning en financiële administratie: Je maakt en bewaakt de planning, zorgt dat werkplannen actueel blijven bij eventuele wijzigingen, en houdt de financiële projectadministratie bij.
  • Afwijkingen signaleren: Indien de uitvoering afwijkt van het onderhoudscontract, meld je dit aan de opdrachtgever. Je geeft inzicht in meer- of minderwerk en de gevolgen voor planning en financiën.

Je maakt deel uit van een hecht projectteam, bestaande uit de projectleider, projectadministrateur, uitvoerder en onderaannemers. Regulier overleg met hen, opdrachtgevers en leveranciers zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de verschillende disciplines. Deze kennis gebruik je om integraal af te stemmen met interne en externe collega-werkvoorbereiders. Samen streven jullie naar een veilige en efficiënte uitvoering van ieder project.

We hebben mogelijkheden binnen de volgende sectoren: Gebouwautomatisering, Hightech, Civiele techniek, Hoogspanning en meer! Mocht jouw interesse gebied hier niet tussen staan, dan kunnen hier alsnog mogelijkheden liggen!


Wat verwachten we van jou?
  • Een MBO of HBO Diploma en relevante werkervaring;
  • Achtergrond in de techniek of bouwkunde;
  • Kennis van contracten, of interesse om hier meer over te leren.
Wat kun jij van ons verwachten?
Een salaris tussen €3200,- en €5000,- bruto, afhankelijk van ervaring en opleiding;Mogelijkheden voor een leaseauto, laptop en smartphone van het bedrijf;Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag.Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren. Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)Bepaalde pre-employment screening checks kunnen onderdeel zijn van deze vacature procedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in