+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Dungen.

Meewerkend voorman Den Dungen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je niet alleen met de heftruck, maar ben je ook een leider voor je team. Je zorgt dat alles goed gaat met laden en lossen, praat met leveranciers en plant het werk. Je helpt je collega´s en leidt ze ook. Het is een kans om meer te doen en meer te leren. Je werkt bij een bedrijf dat al heel lang koffie maakt en waar iedereen samenwerkt om de beste koffie te leveren. Ze hebben leuke extra´s zoals stoelmassages en bedrijfsuitjes. Ook krijg je meteen een vast contract. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als meewerkend voorman toon jij het goede voorbeeld aan jouw collega´s tijdens het laden en lossen van de goederen met de heftruck maar, je bent ook verantwoordelijk voor het schakelen met leveranciers en overziet de planning. Juist omdat het belangrijk is dat goederen op tijd worden geleverd heb jij jouw team altijd op de juiste plek. Je werkt hard mee maar je bent ook in staat om mensen te begeleiden en aan te spreken wanneer nodig. Met jouw achtergrond als heftruckchauffeur of logistiek medewerker kun jij de werkzaamheden goed uitvoeren. Voor jou is dit ook de volgende stap om in het veld te blijven maar wel meer verantwoordelijkheid en afwisseling in jouw baan.


Wat wij bieden
  • Direct op contract bij het bedrijf!
  • Een fijne informele sfeer bij een bedrijf die echt kijkt naar jou als persoon 
  • Leuke extra´s zoals een stoelmassage, fruit van de zaak en geweldige bedrijfsuitjes! Binnenkort komt er een gloednieuwe kantine
Wat wij vragen
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare branche
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent besluitvaardig en kunt ook onder druk werken zonder de medewerkers hierin te beïnvloeden
Over het bedrijf

In dit bedrijf heerst er al 30 jaar veel passie voor het maken van de aller lekkerste koffie! Samen met 50 collega´s zorgt iedereen ervoor dat klanten de beste kwaliteit koffie ontvangen. Het kan gaan om instantkoffie, koffiebonen of gemengde koffie. Er heerst een ´u vraagt wij draaien´ mentaliteit binnen het bedrijf waardoor niets te gek is! Juist omdat er een platte organisatiestructuur heerst, is er ruimte voor groei en passie! Als jij op zoek bent naar een bedrijf die met jou de toekomst wil ingaan ben jij hier op het juiste adres!


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in