+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Mechanical engineer (werktuigbouwkundige) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

KERN Engineers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
KERN Engineers

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 8.000 p/m

Vacatureomschrijving

Samen ontdekken we jouw perfecte baan als mechanical engineer! Laat ons je helpen om de perfecte match te vinden bij één van de topbedrijven in ons netwerk.

WAAR GA JE WERKEN?
Bij KERN Engineers brengen we dagelijks technische professionals in contact met aansprekende werkgevers binnen heel diverse industrieën. Bijvoorbeeld mechanical engineers die in een interessante functie aan de slag gaan in de scheepsbouw, railinfra of zware machinebouw. Maar ook technici met een achtergrond in werktuigbouwkunde die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van onder meer semiconductors, hydrauliek en HVAC-systemen.

Wij kennen de verschillende sectoren en onderhouden hier warme relaties met een groot aantal (internationale) ingenieursbureaus en bedrijven. Zo weten we precies waar de kansen voor onze kandidaten liggen. En helpen we ook jou in je loopbaan. Of je nu al jaren ervaring hebt als technisch expert óf nog aan het begin staat van je carrière. Voor een concrete vacature óf voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen bekijken welke opdrachtgever het beste aansluit bij jouw ontwikkelwensen: bij KERN Engineers ben je als mechanical engineer altijd van harte welkom!

WAT GA JE DOEN ALS MECHANICAL ENGINEER (WERKTUIGBOUWKUNDIGE)?
De exacte inhoud van je functie als mechanical engineer en je precieze werkomgeving hangen natuurlijk af van de loopbaankeuze die we samen met jou maken. Maar een ding hebben al onze opdrachtgevers gemeen: ze vinden je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden, goede begeleiding en een fijne werksfeer belangrijk. Daarop selecteren we onze relaties.

Meestal werk je in een klein team aan verschillende projecten of producten. Dit met flink wat afwisseling, omdat je taken variëren. Wat je zoal gaat doen? Ook dit verschilt per werkgever, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan:
  • Maken van functionele beschrijvingen (wat moet een product doen?) en technische offertes (aan welke technische specificaties moet een product voldoen?).
  • Opstellen van begrotingen, functionele ontwerpen en sterkte technische berekeningen.
  • Maken van detailtekeningen, handleidingen, onderhoudsplannen en digitale modellen.
  • Ondersteunen bij de sales en aftersales van producten.
  • Intern en extern afstemmen over de voorbereiding van de productie en de uitvoering en voortgang ervan. Denk aan het opstellen van planningen, bouwplannen, bestellen van materialen en het begeleiden van de productie door andere bedrijven.
Kort gezegd: waar je als mechanical engineer ook aan de slag gaat, je werkt altijd in een baan waarin geen dag hetzelfde is en bij een werkgever waar je nooit stilstaat in je ontwikkeling.

WAT KRIJG JE?
De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van onze opdrachtgevers zijn uitstekend. Daar letten we goed op. Een prima salaris, een goede werk-privébalans, flexibiliteit in het werk, voldoende vakantiedagen en aandacht voor opleiding en begeleiding vinden we daarbij erg belangrijk. Waar moet je dan bijvoorbeeld aan denken?
  • Een maandelijkse brutobeloning van € 2.800,- tot € 8.000,- op basis van een fulltime 40-urige werkweek, afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • 25-40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
WAT BRENG JE MEE VOOR DE VACATURE MECHANICAL ENGINEER (WERKTUIGBOUWKUNDIGE)?
  • Je hebt een HBO- of WO-diploma werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek of (technisch) industrieel ontwerpen.
  • Je wilt graag blijven leren en jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied.
  • Je gaat altijd voor het beste resultaat en vindt het belangrijk om op een prettige manier samen te werken met anderen.
  • Je kunt mondeling en schriftelijk goed communiceren.
  • Je hebt een EU paspoort of een geldige werkvergunning (orientation year visa / 'zoekjaar' visum) voor Nederland.
WAT IS DE ROL VAN KERN ENGINEERS?
Onze klanten hebben voor vacatures een detavast-constructie met KERN Engineers afgesproken. Dat betekent dat je het eerste jaar in dienst bent bij KERN Engineers. Het is de bedoeling dat je na dit jaar een arbeidscontract voor onbepaalde tijd krijgt bij onze klant. Wij bieden je in het eerste jaar dezelfde arbeidsvoorwaarden als onze klant. Verder helpen we je op momenten dat je hieraan behoefte hebt. En je bent van harte welkom bij onze leuke activiteiten waar we elkaar bij een drankje en een hapje ontmoeten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in