+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Monteur Beveiligingsinstallaties Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken als Service Technicus en help mee aan een veiligere wereld met onze high-tech security installaties. Jouw taak is het installeren en onderhouden van beveiligingssystemen. Elke dag is anders, want je reist door heel Nederland om klanten te helpen. Je werkt met veel verschillende producten en oplossingen, wat zorgt voor veel afwisseling en uitdaging. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Hey jij daar! Word onze Service Technicus en draag bij aan het creëren van een veiligere wereld met onze geavanceerde security installaties! Als Service Technicus ben jij de held die onze state-of-the-art beveiligingssystemen installeert en onderhoudt. Je bent niet alleen een technisch genie, maar ook het vriendelijke gezicht van ons bedrijf voor onze gewaardeerde klanten.

Geen enkele dag is hetzelfde als Service Technicus. Je reist door heel Nederland om onze klanten te bedienen, altijd paraat om dat extra beetje service te bieden. Je houdt je vinger aan de pols, onderhoudt nauw contact met onze klanten en zorgt ervoor dat hun beveiligingssystemen optimaal functioneren en pleegt hier dagelijks onderhoud.

Samen met ons team van 12 servicemonteurs sta je elke dag klaar voor onze klanten, zelfs internationaal indien nodig. Als Service Technicus lever je een waardevolle bijdrage aan de veiligheid van onze speciale klanten, wat een enorm voldaan gevoel geeft.

Bij ons krijg je de kans om te werken met een breed scala aan producten en oplossingen, waardoor elke dag een nieuwe uitdaging is. Als echte techneut voel je je bij ons helemaal thuis. Dus, als je er klaar voor bent om een verschil te maken en deel uit te maken van ons team, grijp dan nu je kans! Ontdek de vele mogelijkheden om te groeien bij ons bedrijf.



Gevraagd

Om succesvol in deze functie te zijn vragen wij een afgeronde diploma Elektrotechniek of een MBO opleiding met technische achtergrond, aangevuld met het diploma MBV of TBV. Heb je geen technische opleiding, maar wel voldoende werkervaring? Reageer dan ook! Het is belangrijk dat je oog voor detail en kwaliteit hebt, klantgericht, vindingrijk en oplossingsgericht bent. Voor de functie geldt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief.



Aanbod

  • Een goed salaris oplopend tot wel €3500,00 bruto per maand.
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes.
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte.
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional.
  • Nieuwe VW caddy, tank pas.


Bedrijfsomschrijving

Ons bedrijf is een producent en leverancier van fysieke-, elektronische- en cyberbeveiligingsoplossingen. Samen met onze klanten creëren onze beveiligingsexperts de beste oplossingen voor de beveiligingsproblemen van vandaag. Wij zijn een Nederlands technologiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring en opereren wereldwijd, met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten.Ons team omvat verschillende disciplines, waaronder de afdeling Building Security Solutions (BSS). BSS is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van beveiligingscamera’s, toegangscontrolesystemen en inbraakdetectiesystemen, evenals voor de integratie van componenten in securitymanagementsystemen. Voor onze BSS-afdeling zijn we op zoek naar iemand die zich wil ontwikkelen en deel wil uitmaken van een van de belangrijkste spelers in het veiligheidsdomein
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in