+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Technical Sales Engineer Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Qualified People

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Qualified People

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

In de rol van Technical Sales Support ben je de schakel tussen klanten en het bedrijf. Je helpt klanten door hun wensen te vertalen naar een passende offerte. Je geeft advies over producten en zorgt dat alle informatie goed wordt doorgegeven. Ook help je bij het opstarten van projecten bij klanten. Je werkt vooral op kantoor en in de werkplaats, maar soms ook op locatie. Dit maakt je werk lekker afwisselend. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Als Technical Sales Engineer vertaal jij de klantvraag naar een passende offerte. Je adviseert de klant op commerciële wijze inhoudelijk op technisch vlak, gebaseerd op het totale productenaanbod. Daarnaast zorg je ervoor dat de juiste informatie en de product specificaties van de klant tijdig bij de afdeling werkvoorbereiding terechtkomt. De definitieve projectaanvraag verwerk je vervolgens naar een offerte die je aan de klant uitbrengt, welke je bevestigt zodra de klant akkoord is. Gedurende de productiefase en na levering van het eindproduct aan de klant zorg jij er voor dat de juiste documentatie wordt opgemaakt en naar de klant wordt verstuurd. 

Met enige regelmaat wordt de Technical Sales Engineer betrokken bij service en projecten op klantlocaties. Het gaat dan om de opstart of de commissioning van een geleverd product. Jouw werkzaamheden vinden grotendeels plaats op kantoor en in de werkplaatsen van onze opdrachtgever (ca. 90%). Het resterende deel breng je door op locatie. Kortom, een erg gevarieerde baan!



Gevraagd

Als Technical Sales Engineer heeft jouw profiel idealiter de volgende kenmerken:

  • Een HBO niveau richting Elektrotechniek, Elektronica, Mechatronica of vergelijkbaar;
  • Bij voorkeur tenminste 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, waarbij het een grote pre als je ook Duits beheerst;
  • Een proactieve, accurate instelling met goede communicatieve eigenschappen;
  • Goed kunnen functioneren in een middelgroot MKB bedrijf waarbij je als medewerker een breed takenpakket en een hoop zelfstandigheid kan verwachten;
  • Een commerciële mindset.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Technical Sales Engineer kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris van €3.300,- tot €5.000,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en kunde;
  • Een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar);
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • Een gevarieerde baan met interessante doorgroeimogelijkheden;
  • Werken bij een financieel gezonde organisatie.
Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Upload je CV en motivatie, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Qualified People is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de branches Maritiem & Offshore, Energie, Olie & Gas, Industriële Dienstverlening en Civiele Techniek. Onze expertise ligt met name binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde, E&I, Civiele Techniek, Procestechniek, Interieurbouw en HR.

Qualified People stelt haar kandidaten centraal! Alle talentvolle kandidaten krijgen bij ons een zeer persoonlijke benadering en de aandacht die zij verdienen.

Qualified People is een flexibele organisatie en wil het thuiswerken stimuleren. Het werken vanuit huis moet uiteraard bij de functie passen en zal niet voor iedere functie mogelijk zijn. Maar wij willen graag met je meedenken en meewerken aan mogelijkheden en oplossingen.

Voor meer informatie neem je contact op met Jasper van der Graaf via telefoonnummer06 46 440 678. Vacaturenummer: 10593.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgrote producent van industriële ontstekingsmechanismen voor de Industrie. Het bedrijf levert maatwerk aan klanten wereldwijd en heeft hiervoor alle middelen in huis. Zo beschikt deze relatie over een elektrotechnische werkplaats waar alle elektrische componenten, de benodigde instrumentatie en bedradingspanelen geassembleerd worden. Ook is er een goed uitgeruste werkplaats voor metaalbewerking waar (deels geautomatiseerd) bijna iedere klantvraag gerealiseerd kan worden. Als specialist beschikt onze opdrachtgever over zeer veel ontwerp- en productiekennis om alle mogelijke voorkomende toepassingen op het gebied van ontstekingssystemen te kunnen ontwerpen en te produceren. Na productie wordt er bijna altijd een FAT procedure uitgevoerd, al dan niet in het bijzijn van de klant.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in