+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).

Sales Engineer - Electronics & Telematics B.V Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Sales Engineer


De functie

Jij wordt binnen het team, samen met de MT-leden, verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de contacten met onze nationale en internationale opdrachtgevers en leveranciers. Jij bent de spin in het web en de vraagbaak voor klanten. Vanuit jouw technische achtergrond zoek jij samen met klanten en andere teamleden naar de best mogelijke oplossingen voor vragen. Je werkt de technische oplossingen uit tot concrete commerciële voorstellen en bent supportive naar klanten en collegae. Je bent in staat meerdere ballen in de lucht te houden en kunt gemakkelijk en snel schakelen, terwijl je het overzicht behoudt. Indien noodzakelijk verricht je ook administratieve handelingen die bij binnendienstwerk plaatsvinden.

Je scant regelmatig de markt- en klantbehoeften en legt de oplossing voor aan de meeste geschikte leverancier. Daarnaast beoordeel je de aanbiedingen en je bent erg gemotiveerd om zelf of samen met collegae de order te scoren. Dit doe je zowel in het Nederlands als in het Engels. 



Gevraagd

Waarschijnlijk heb je al werkervaring in de industriële elektronica- en/of tele- en datacommunicatie markt. Bijvoorbeeld als technisch medewerker en wil je je verder meer aan de commerciële kant ontwikkelen. Of kom je juist uit de meer commerciële hoek en voel je in je huidige job onvoldoende technische uitdagingen. Er is volgens E&T geen betere leerschool dan de praktijk. Je werkt samen met een team professionals en ze helpen je graag met de verdere uitbouw van je kennis en je vaardigheden.



Aanbod

  • Een goed basis salaris
  • 8% vakantietoeslag;
  • De mogelijkheid op een variabele beloning (2 extra maandsalarissen);
  • Een leuke informele en een prettige zakelijke werksfeer met ambities om jezelf en het bedrijf te verbeteren;
  • Inhoudelijk interessant, uitdagend en afwisselend werk;
  • Klanten waar wij trots op zijn.


Bedrijfsomschrijving


De productiviteit van elke machine en de beschikbaarheid van de belangrijkste tele- en datacommunicatienetwerken worden voor een belangrijk deel bepaald door de kleinste elektronische verbinding. Want als die faalt, staat de hele machine of wereld stil. Zij helpen opdrachtgevers in de maak- en data- en telecomindustrie met creatieve maatwerkoplossingen. Daarnaast helpen zij klanten in de verduurzamingsmarkt, met het zoeken en leveren van de best mogelijke integrale verduurzamingsoplossingen. Van component tot hightech- en innovatieve turnkey-systemen. Bij E&T werken ze met plezier samen met als doel het beste resultaat voor klanten te behalen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in