+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Tactisch Service Coördinator Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.088 - € 5.376 p/m

Vacature in het kort

In deze rol coördineer je het werk van een team dat zorgt voor dagelijks onderhoud. Je taken zijn onder andere het oplossen van problemen, regelen van onderhoud en zorgen dat alles goed wordt gedocumenteerd. Je werkt samen met collega's en aannemers om alles soepel te laten verlopen. Ook kun je betrokken worden bij speciale projecten en help je mee om onze diensten te verbeteren. Je komt te werken in een team met veel verschillende mensen, in een fijne en open sfeer. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Binnen dit team zijn er drie gebiedsteams actief. Als onderdeel van dit team ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden binnen één van deze teams. Jouw taken omvatten het correct afhandelen van reparatieverzoeken, het regelen van onderhoud bij verhuizingen, en het verzorgen van de coördinatie en administratieve afwikkeling van deze werkzaamheden. Je werkt samen met twee andere tactische coördinatoren onder leiding van een teammanager. In lijn met het controleplan en de prestatieafspraken, stem jij met jouw team de activiteiten van de aannemers af.

Een essentieel aspect van jouw rol is het anticiperen op grote en structurele problemen. Je bent proactief en zoekt naar oplossingen nog voordat problemen zich voordoen. Door het optimaliseren van onze dienstverlening, inclusief huurderstevredenheid en klachtenmanagement, draag je bij aan het verbeteren van onze samenwerking met ketenpartners en de optimalisatie van onze processen. Je coördineert ook de nodige kwaliteits- en kostcontroles om ervoor te zorgen dat deze worden geborgd en gedocumenteerd in het systeem.

Naast je reguliere taken kan je worden ingezet als projectleider binnen het bedrijfsonderdeel Wonen. Hierbij lever je een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de diensten en fungeer je als vraagbaak voor andere Service Coördinatoren. Elke coördinator zal zich richten op een specifiek ontwikkelthema.

Al met al vervul je met jouw kennis en ervaring een cruciale rol binnen het team Dagelijks Onderhoud. Samenwerkend met bijna 30 toegewijde collega's, draag je bij aan de missie van het bedrijf. Je betreedt een werkomgeving die gekenmerkt wordt door een prettige, informele sfeer en diversiteit. Ze zijn ervan overtuigd dat diverse perspectieven, achtergronden en culturen essentieel zijn voor succes. Daarom zijn ze op zoek naar collega's die samen met hun willen werken aan de verdere ontwikkeling van de prachtige stad Den Haag, ongeacht hun achtergrond, overtuigingen of voorkeuren.



Gevraagd

Je hebt basiskennis van budgetbewaking en bent vertrouwd met relevante wet- en regelgeving, vooral op het gebied van volkshuisvesting. In het team wordt waarde gehecht aan het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Het is voor jou belangrijk dat je werk zinvol is.

Verder beschik je over:

  • Een hbo werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Enige ervaring in het coördineren van werkzaamheden;
  • Affiniteit met en basiskennis van volkshuisvesting, techniek en onderhoud;
  • Goede communicatieve vaardigheden.


Aanbod

  • Een goed salaris wat valt in loonschaal I: € 4.088,- tot € 5.376- op basis van een 36-urige werkweek en passend bij je ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional


Bedrijfsomschrijving

Deze woningcorporatie draagt bij aan het bieden van goede huisvesting aan mensen met een bescheiden inkomen in Den Haag. Het is verrassend om te weten dat één op de tien inwoners van Den Haag in een van hun huizen woont. Zij streven ernaar om voor hen een extra inspanning te leveren. Samen met de collega's, huurders en samenwerkingspartners streven ze naar een prachtige stad waarin iedereen volledig kan participeren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in