+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Development Engineer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Development Engineer sta je midden in het ontwikkelingsproces van nieuwe technologieën en producten. Je gebruikt je creativiteit om nieuwe productconcepten vorm te geven.


De functie

Als Development Engineer sta je midden in het ontwikkelingsproces van nieuwe technologieën en producten. Je gebruikt je creativiteit om nieuwe productconcepten vorm te geven, de specificaties op te stellen en na te denken over hoe deze specificaties getest kunnen worden. Je biedt ondersteuning tijdens de constructiefase van samples en je begeleidt opstartactiviteiten voor de componenten bij leveranciers en in de productie. Je hebt veelvuldig contact met andere, internationale R&D centra. Na een grondige inwerkperiode wordt van je verwacht dat je het werk zelfstandig kunt uitvoeren. Bij onverwachte problemen of obstakels vraag je tijdig om ondersteuning. Vanzelfsprekend zorg je voor adequate documentatie en rapportage van je werkzaamheden. Waar nodig initieer je acties die de onderdelen en ontwikkelingsactiviteiten binnen de organisatie naar een nog hoger niveau tillen.



Gevraagd

We zijn op zoek naar een kandidaat met een technische achtergrond, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde en relevante ervaring in een productontwikkelingsfunctie. Je hebt een creatieve mindset, bent analytisch, resultaatgericht en je hebt een aantoonbare passie voor techniek.Je hebt veel kennis van thermodynamica, met name van warmteoverdracht en rendementen. Je vindt het leuk om de techniek op een begrijpelijke manier uit te leggen. Als persoon beschik je over de volgende competenties: teamspeler, organisatietalent, creatief, zelfstandig, sterk analytisch vermogen, doorzettingsvermogen, initiatief, hands-on mentaliteit en resultaatgericht. Gezien ons internationale werkveld heb je geen moeite met mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels.



Aanbod

Op basis van ervaring.



Bedrijfsomschrijving


In Deventer worden, met meer dan 550 medewerkers, innovatieve en duurzame producten ontwikkelt en geproduceerd voor verwarming en warm water. De producten worden gebruikt door klanten over de hele wereld. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in