+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur Zwembadtechniek Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roteck

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

In de rol van Servicemonteur Zwembadtechniek zorg je ervoor dat mensen zorgeloos kunnen genieten van hun wellness. Je werkt aan het bouwen en onderhouden van luxe zwembadinstallaties. Je bent een belangrijk deel van een team dat dromen waarmaakt. Je gebruikt je technische vaardigheden om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt. Je praat ook veel met mensen om hen te helpen. Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Lees verder om te zien hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Als Servicemonteur Zwembadtechniek zorg je dat relaties onbezorgd kunnen ontspannen in hun wellness. Jij bent vastberaden en communicatief sterk, sportief en geïnteresseerd in het welzijn van mensen. Zijn er problemen? Dan heb jij dat snel door en zie jij dit als ultieme technische uitdaging. Je bent een echte teamplayer, want bouwen doe je samen!

Introductie

Onze opdrachtgever verzorgt de complete trajecten van wellness projecten en luxe zwembadinstallaties, van de eerste schets tot aan oplevering en onderhoud. Elektronica, installatietechniek en waterbehandeling; alles komt hier samen. Dat is waar jij in beeld komt, want alles moet perfect werken en dat is precies waar jouw expertise ligt. Jij bent dagelijks bezig met het bouwen en renoveren van wellness- en zwembadinstallaties. Daarnaast sta je nauw in contact met onze relaties en voorzie je hen van informatie en advies.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een erkend zwembadbouwer. Als specialist in luxe zwembaden, whirlpools, sauna’s en infraroodcabines maken zij het ultieme genieten voor steeds meer mensen bereikbaar. Zij hebben een compleet en hoogwaardig wellness assortiment, van eenvoudige tot de meest exclusieve maatwerkoplossingen. Dankzij de jarenlange ervaring en grote toewijding van de vakbekwame medewerkers kunnen zij vrijwel elke droomwens op dit gebied realiseren. Daarbij vormen creativiteit en design de leidraad. De opdrachtgever biedt verstrekkende garanties en een optimale service, waaronder servicecontracten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in