+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drogeham.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Drogeham

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van een vliegende start? Word werkvoorbereider in de bouw en help bij belangrijke projecten. Je bereidt woningbouwprojecten voor, kijkt of plannen haalbaar zijn en maakt een uitvoeringsplan. Ook regel je wie waar werkt en wat er nodig is. Tijdens de bouw let je op geld en planning. Je werkt veel samen. Het bedrijf waar je komt is al lang bezig met huizen bouwen. Ze gebruiken een speciale bouwmethode. Je krijgt een goed salaris, kansen om te groeien, en meer. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ga jij altijd voor een vliegende start? Ga dan aan de slag als werkvoorbereider bouw en speel een belangrijke rol bij verschillende bouwprojecten!

Ga jij altijd voor een vliegende start? Ga dan aan de slag als werkvoorbereider bouw en speel een belangrijke rol bij verschillende bouwprojecten! 

Ga aan de slag als werkvoorbereider bij woningbouwprojecten. Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding van de verschillende projecten. Jij kijkt of de ontwerpen van de architect kunnen worden gerealiseerd en stelt een uitvoeringsplan op. Daarnaast zorg jij dat de juiste mensen wordt ingezet en de nodige materialen en machines aanwezig zijn. Gedurende de bouw bewaak jij de financiën en de planningen. Voor de verschillende projecten zal je veel samenwerken met de projectleider, tekenaars, leveranciers, onderaannemers en uitvoerders. Een functie waarbij je dus zowel zelfstandig als in teamverband moet kunnen werken. Klinkt dit als de uitdaging voor jou? 


Over het bedrijf

De organisatie waar jij aan de slag gaat houdt zich al bijna 150 jaar bezig met het bouwen van woningen. Ze bouwen de woningen op basis van hun eigen bouwsysteem. Dit bouwsysteem is een hoogwaardige prefab bouwmethode op basis van houtskeletbouw, als jij affiniteit hebt met houtskeletbouw is dit een mooi pluspunt! Jij gaat werkzaam zijn op de vestiging in Drogeham, daarnaast is de organisatie actief in Groningen, Drenthe en Friesland. 


Wat wij bieden
  • Passend salaris;
  • Voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • 25 vakantiedagen;
  • Ruimte voor eigen inbreng;
  • Uitzicht op vaste dienst;
  • Pensioenregeling via Bureau Techniek
Wat wij vragen
  • Mbo of hbo werk en denk niveau op basis van opleiding of ervaring;
  • Nauwkeurig en accuraat kunnen werken
Overige informatie

Wil jij meer weten over deze functie of dit bedrijf? Bel dan naar Diederik Lodewijks (+31 6 45 52 31 01) of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., hij helpt je graag verder!

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 0513 745081 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar een passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in