+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Druten.

CNC Frezer Druten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Hey jij daar! Ben jij die ervaren Frezer die we zoeken? Heb jij een passie voor nauwkeurigheid en hoogwaardige bewerkingen op CNC-machines? Lees dan snel verder!

Als Frezer bij onze opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor het produceren van onderdelen en het uitvoeren van bewerkingen met het Heiden Hain-systeem. Jij weet als geen ander hoe je deze machines moet bedienen en programmeren. Hierdoor kun jij precies die onderdelen maken die nodig zijn voor onze klanten.



Gevraagd

Natuurlijk zijn er ook een paar harde eisen waar jij aan moet voldoen. Zo heb je ervaring als CNC Frezer en heb je kennis en ervaring met programmeren. Ervaring met Heiden Hain-besturingssystemen is een pré. Daarnaast ben je een teamplayer en werk je netjes en oplossingsgericht. Herken jij jezelf hierin? Dan zoek ik jou!



Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan in een modern en groeiend bedrijf. Je kunt rekenen op een marktconform salaris tussen de €3.500 en €4.000 per 4 weken afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook bieden wij volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Bij ons krijg je de ruimte om mee te denken in ons productieproces en werk je samen met gemotiveerde collega's in een prettige werksfeer.



Bedrijfsomschrijving

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct met jouw CV en wie weet verwelkom ik jou binnenkort bij ons op kantoor in Nijmegen onder het genot van een kop koffie! ☕👍
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in