+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Monteur Hoogspanningsinstallaties bij Alliander Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Qirion

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Qirion

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.400 - € 3.474 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Een spannende baan. Nee, je werkt niet op hoge hoogtes, maar staat gewoon met beide benen op de grond. Dat kan als monteur of technicus in de hoogspanning installaties. Daarmee heb je een verantwoordelijke en uitdagende baan. Elke dag leer je iets nieuws en tegelijkertijd werk je mee aan een duurzame toekomst. Jij maakt het net veiliger bij Alliander.

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als monteur hoogspanning

Het onderhouden en nóg beter maken van verschillende elektrotechnische installaties. Dat doe je op allerlei onderstations in Nederland. Samen met je collega’s zorg je voor goed werkende installaties van 10kV tot aan 150kV. Schakelen en meedraaien in de storingsdienst hoort daarbij. En er zijn ook voldoende doorgroeimogelijkheden. Denk maar aan functies als technicus hoogspanning of technisch specialist. Ook rollen als leidinggevende of montageleider horen erbij. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als monteur hoogspanning werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

  • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties.
  • Inspecteren van installaties.
  • Oplossen van storingen.
  • Meewerken aan netverzwaringen en nieuwe installaties.
  • Vastleggen van informatie en meedenken over verbeteringen in het proces.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Qirion. Hier houd jij je samen met zo’n 950 collega’s bezig met de energie-infrastructuur en slimme energieoplossingen.  Zo ontwerp, bouw en onderhoud je het hoogspanningsnet van vandaag en de toekomst.

Werk maken van spanning kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling HST bestaat uit gezellige en behulpzame collega’s. Jullie zijn heel hecht met elkaar en veiligheid staat bij jullie áltijd op nummer 1. Jouw toekomstige collega vertelt je hier meer over.

“Veiligheid boven alles. Daarom vertrouwen we elkaar voor de volle 100 procent. Fijn werken met genoeg opleidingen en cursussen. Dat maakt jouw doorgroeimogelijkheden groot. En het zorgt ervoor dat je langere tijd op de juiste plek zit”.

Jij maakt het net energieker  

Tijd vrijmaken voor je eigen ontwikkeling. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw fijne manier van samenwerken? Klinkt goed! Zeker als je dit aanvult met:

  • Een mbo-diploma elektrotechniek of aanverwant. Bij voorkeur op niveau 3 of 4.
  • Een rijbewijs B.
  • Woonachtig in een van de verschillende regio's: Amsterdam, Noord Holland, Leiden, Gelderland, Veluwe, 't Gooi, Flevoland, Friesland, Noordoostpolder, Achterhoek of de Betuwe.

Voor jou net beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

  • Een salaris in schaal 4 (€ 2.400 - €3.474,04) of schaal 5 (€ 2.611,08 - € 3.761,08) bruto per maand, afhankelijk van ervaring.
  • Op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8 IKB budget%. Jij bepaalt of je die voor onder andere extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
  • Een eindejaarsuitkering in december van 5,94%.
  • Een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon
  • Een pensioenopbouw bij ABP, speciaal voor de overheid en het onderwijs. Wij dragen 70% bij aan jouw pensioenpremie.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature voor 30 januari 2024. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie. Meer weten over de selectieprocedure of screening? Dan helpt Yvonne Timmermans jou graag verder, via 06-48506231 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Recruiter

Yvonne Timmermans

Telefoonnummer:

+31 (6) 48506231

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in