+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Edam.
Laad meer vacatures

Operator Blaas Extrusie Edam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.800 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze functie werk je met verschillende machines om kunststof verpakkingen te maken. Je leert hoe je deze machines instelt en de kwaliteit van de producten bewaakt. Samenwerken is belangrijk, en je krijgt de kans om veel te leren. Je werkt in een team dat waarde hecht aan samenwerking en perfectie. Dit is je kans om deel uit te maken van een team dat duurzame verpakkingen maakt en echt voor elkaar zorgt. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

De productielocatie in Edam is een moderne omgeving met verschillende soorten machines. Hier krijg je de kans om verschillende kunststof verpakkingen te produceren en een belangrijke rol te spelen in het team.

Je gaat leren hoe je productieorders moet voorbereiden aan de hand van duidelijke instructies. Je krijgt ervaring in het instellen van folieblaasmachines (extruders) voor optimale prestaties. Daarnaast werk je nauw samen met ervaren collega's om het extrusieproces te bewaken en de kwaliteit van de producten te controleren. Je ontwikkelt vaardigheden in het registreren van productiegegevens en het gebruik van het ERP-systeem. Je gaat samenwerken met je team om grondstoffen en eindproducten efficiënt te verwerken en word onderdeel van het team. Ook is het van belang dat alle informatie wordt gedeeld wanneer er een ploegwisseling plaatsvindt.


Wat wij bieden
  • Een afwisselende en zelfstandige functie waarin je samenwerkt met een talentvol en ambitieus team
  • Een uitgebreid leer- en inwerktraject zodat je goed bent voorbereid voor je nieuwe baan.
  • 28% ploegentoeslag.
  • Volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een perfect werkklimaat in een goed presterende onderneming.
  • Eigen verantwoordelijkheid en jouw collega’s hechten veel waarde aan een perfecte, onderlinge samenwerking
Wat wij vragen
  • Als het even kan, heb je een vmbo-opleiding gevolgd en misschien al werkervaring met extruders. 
  • Rekenvaardig en technisch vaardig bent;
  • Het leuk vindt om samen te werken met fijne collega’s;
  • Flexibel inzetbaar bent binnen de productie;
  • Je hand niet omdraait voor hard werken en een dosis humor hebt.
Over het bedrijf

Als extrusie operator maak je deel uit van een hecht team van ongeveer 7 collega's. Bij jouw nieuwe werkgever streven ze naar diversiteit en inclusie, waarbij iedereen de kans krijgt om te groeien. Je leidinggevende staat altijd voor je klaar en samen streven zij naar de beste resultaten. Bovendien heerst er een warme en vriendelijke werkcultuur, waarbij regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd door de personeelsvereniging.

Het kantoor is gevestigd in Edam, een centrale locatie tussen Purmerend, Amsterdam-Noord, Zaandam en Hoorn. Ze geloven niet in een formele pakkencultuur; in plaats daarvan bieden we een omgeving met korte lijnen, open communicatie en een betrokken team. Bij jouw nieuwe werkgever voelt het alsof je thuiskomt bij je familie, want dat zijn ze: een familiebedrijf dat waarde hecht aan innovatie, kwaliteit en circulariteit. Sluit je aan bij het team en help mee om duurzame verpakkingen stap voor stap dichterbij te brengen. Solliciteer nu en ontdek waarom zij 'the sustainable innovator' worden genoemd!


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in