+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Westerduin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Westerduin

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,12 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zin om met topkwaliteit producten te werken? Als logistiek medewerker ben je de sleutel tot het succes van ons team. Je helpt met het maken en controleren van bestellingen, en zorgt dat alles netjes verpakt en verplaatst wordt. Je werkt in verschillende diensten, dus er is altijd een tijd die bij jou past. Plus, je krijgt de kans om te groeien door opleidingen. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Zin om aan de slag te gaan met hoogwaardige producten? Als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat deze kwalitatief hoogwaardige producten geproduceerd worden. Samen met je team produceer je orders van klanten en controleer je visueel de producten van verschillende machines. Zie jij afwijkingen? Geen probleem, jij meldt het direct bij je leidinggevende. En dan? Dan ben jij verantwoordelijk voor het verpakken, stapelen en vervoeren van de producten naar het magazijn. En dat alles met een vrolijke noot! Je werkt in 3 ploegendiensten met de volgende werktijden:
  • 22:00-06:00 uur;
  • 06:00-14:00 uur;
  • 14:00-22:00 uur. 
Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Jouw nieuwe werkplek

Je mag aan de slag bij een fantastisch bedrijf in Ede dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in het maken van kunststof en Airpop® producten. Glijbanen, kratten, isolatiemateriaal en nog veel meer. Je komt terecht in een hecht en gemotiveerd team waar er ruimte is voor een grapje, dus als jij ook van een beetje humor houdt, dan zit je hier helemaal goed. Met de nieuwste technologieën gaat dit team voor topkwaliteit en jij kunt hieraan bijdragen als hardwerkende en enthousiaste collega. Will jij deel gaan uitmaken van dit team? Solliciteer dan nu gelijk!

Dit bieden wij jou

  • een brutosalaris van €14,12 inclusief ploegentoeslag;
  • vergezel ons team van gezellige en leuke collega's en een werkgever die jouw persoonlijke groei belangrijk vindt;
  • geniet van een stabiele baan waarin je veel uren kunt werken en een kans krijgt op een vaste aanstelling;
  • breid je horizon uit met onze mogelijkheid tot opleidingen en cursussen, zodat je het leven kunt blijven zien als een feestje;
  • ga met een gerust hart op vakantie met maar liefst 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding, zodat je echt van het leven kunt genieten;
  • schitter op de werkvloer met je spiksplinternieuwe werkschoenen en stap vol zelfvertrouwen rond.
Dit vragen wij van jou

  • houd jij van de nacht of ben je juist een vroege vogel? Bij ons maakt het niet uit, want we zijn op zoek naar gezellige mensen die in een 3-ploegendienst willen werken en hun energie willen delen;
  • daarnaast spreek jij als geen ander de Nederlandse en/of Engelse taal, en dat is top! Wij zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt in ons team.
Solliciteren

Hey daar, ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd of deze organisatie jouw droomwerkgever is? Geen paniek, want ik kan jou helpen! Ik ben Mahdi en je kunt mij bereiken via telefoon of WhatsApp op 06-59872659. Wacht niet langer en neem snel contact met mij op, ik sta te popelen om jou te helpen!


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn arbeidsbemiddelaars pur sang. Westerduin heeft het maken van een positieve impact op het leven van mensen als diepe drijfveer. Onze gedreven recruiters en accountmanagers kennen de mens achter de CV en weten snel, goede en verrassende matches te maken.

Westerduin is met 10 vestigingen in Nederland actief binnen de sectoren techniek, logistiek, bouw en productie. We richten ons op de vakkrachten in het operationele proces, de aanpakkers! Bedrijven kunnen bij ons terecht voor uitzenden, detachering en werving & selectie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in