+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Test Engineer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor deze dynamische omgeving zoeken wij een kwaliteitsbewuste en verantwoordelijke Test engineer die verantwoordelijk is voor het zelfstandig uitvoeren van functionele- en veiligheidstesten van besturingskasten en (mechatronische) systemen binnen de industriële automatisering. Daarnaast ben je bezig met de volgende werkzaamheden.

  • Je coördineert jouw werkzaamheden zodat deze worden uitgevoerd conform planning en specificaties en in overeenstemming met kwaliteits-, Arbo- en milieuregels.
  • Verder ben je verantwoordelijk voor de hulpmiddelen die je ter beschikking worden gesteld en voor de netheid van de werkplek.
  • Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van het bepalen van de aanpak en tijdsbesteding van werkzaamheden tot en met het testen binnen de geldende voorwaarden en specificaties.


Gevraagd

  • Je hebt minimaal een MBO richting elektrotechniek/ mechatronica
  • Enkele jaren ervaring in het zelfstandig testen van besturingskasten en het lezen van schema’s,
  • Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden


Aanbod

Deze opdrachtgever biedt een ondernemende en verantwoordelijke functie met marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de training en ontwikkeling van medewerkers. Ze zijn een ambitieuze, technische en vooruitstrevende organisatie die zijn diensten verleent aan klanten die in de top van de hightech sector acteren. De voelbare passie voor industriële automatisering zorgt ervoor dat zij constante hoge kwaliteit kunnen leveren.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een mechatronisch bedrijf gericht op diverse branches, waaronder duurzaamheid en High Tech. Met voelbare passie en specialisme voor Industriële Automatisering zijn ze in staat om strategische en langdurige partnerships te ontwikkelen. Deze werkgever is van oorsprong een familiebedrijf waardoor er een open en informele cultuur heerst met oog voor de medewerkers. Inmiddels is de organisatie sterk groeiend, heeft het internationale ambities en kunnen ze opdrachtgevers voorzien in de vraag van engineering tot aan inbedrijfstelling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in