+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectcoördinator Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Als projectcoördinator heb je meerdere woning- en utiliteitsbouw projecten onder je hoede, die je van A tot Z begeleidt. Je bezoekt de locaties indien nodig, hebt contact met de onderaannemers/ toeleveranciers, bent aanwezig bij de bouwvergaderingen stelt offertes op en verzorgt de inkoop. Kortom: jij zorgt ervoor dat alles op de bouw goed uitgevoerd kan worden. Daarnaast weet je het overzicht te bewaken en met jouw oplossingsgerichte houding laat je je niet gek maken als iets niet volledig volgens planning verloopt.



Gevraagd

Voor deze afwisselende functie zoeken wij iemand die een MBO of HBO Bouwkunde opleiding heeft afgerond. Daarnaast is het wenselijk als je een aantal jaren relevante werkervaring met je mee brengt. Dit hoeft niet per sé bij de concurrent te zijn; als je momenteel bij een onderaannemer/ toeleverancier zit maar altijd al bij een aannemer hebt willen werken dan is dit je kans! Ook als je een andere bouwkundige functie vervult, maar je juist in de werkvoorbereider wil werken nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Motivatie en drive zijn de belangrijkste speerpunten bij deze organisatie. Daarnaast zoeken wij iemand die écht kan samenwerken, een harde werker is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.



Aanbod

* Goede arbeidsvoorwaarden conform cao bouwnijverheid

* Volop ontwikkelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld via trainingen en cursussen

* Uitzicht op een vast dienstverband

* Auto, telefoon en laptop van de zaak



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een aannemer die gespecialiseerd is in de woningbouw en kleinschalige utiliteitsbouw in de omgeving van Eindhoven. Ze hebben een gevestigde naam en werken veel voor vaste opdrachtgevers, waarbij ze een stabiele orderportefeuille hebben. Er heerst een hechte bedrijfscultuur, met veel betrokkenheid. Zowel vanuit de medewerkers als directie. Er worden regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd om de al goede teamspirit nog verder te verbeteren. Met elkaar kom je verder dan alleen, dat is de cultuur die er heerst. Een organisatie waar je warm en hartelijk ontvangen wordt en waar je jaren met plezier naar je werk zult gaan!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in