+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Project Engineer Hoogspanning - Enexis Netbeheer B.V Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.415 - € 4.878 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij bijdragen aan het ontwerpen van secundaire systemen voor hoogspanningsstations in Brabant en Limburg, waarbij jij elke dag uitgedaagd wordt? Lees dan snel verder!


De functie

De projecten die jij zal gaan uitvoeren hebben betrekking op de secundaire techniek voor uitbreidingen, renovaties en nieuwbouw in hoogspanningsstations in Brabant en Limburg. Door de enorme diversiteit aan stations en de ontwikkelingen binnen de energietransitie is geen dag hetzelfde. Dit komt onder andere doordat Enexis is ontstaan door fusies, waardoor er in het verleden op verschillende manieren is gebouwd. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van het ontwerp, het bewaken van de planning, het verwerven van materialen en het aansturen van externe partners zoals engineeringsbureaus. Zo zal jij op jaarbasis het ontwerp maken voor ongeveer drie projecten.

Als Project Engineer secundair, zal jij samenwerken met meerdere collega-engineers waarbij er veel specialistische kennis aanwezig is in het team. Hier nemen zij jou graag in mee en samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor een goed ontwerp waarbij wordt gekeken naar veiligheid, techniek en praktische uitvoerbaarheid.



Gevraagd

Jij bent gedreven, goed in samenwerken en het aansturen van externe partners gaat jou goed af. Daarnaast kijk jij met kritische blik naar jouw eigen werk, en dat van anderen om jullie werk steeds te verbeteren. Ook beschik jij over creatief denkvermogen, want naast de standaarden, vragen sommige projecten om een creatieve oplossing. Daarnaast breng jij mee:

  • Een hbo-diploma Elektrotechniek of Energietechniek;
  • Enige relevante werkervaring is een pre;
  • Goede communicatieve vaardigheden en weet jij doelen te bereiken door middel van stakeholdermanagement op diverse niveaus.


Aanbod

  • Een salaris tussen €3.415,- en €4.878,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden kan het salaris oplopen tot €6.278,- bruto per maand;
  • 25 vakantiedagen + de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen d.m.v. een persoonlijk budget;
  • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen;
  • Een laptop of tablet en telefoon;
  • Reiskostenvergoeding.


Bedrijfsomschrijving


Enexis is één van de grootste netwerkbeheerders in Nederland en daarnaast ook één van de betrouwbaarste ter wereld. Energie leveren aan iedereen is wat Enexis drijft. Daarnaast willen we in 2050 leven in een CO2-neutraal land, maar hiervoor is het ombouwen van het energiesysteem belangrijk. Om dit grote doel te laten slagen, hebben ze drie kerntaken waar zij zich op focussen, namelijk het aansturen op maatschappelijk optimale energiekeuzes, iedereen altijd toegang bieden tot energie en zorgen dat klanten weten wat zij aan Enexis hebben. Naast deze kerntaken, hebben ze jou nodig om deze doelen te gaan behalen. Technische achtergrond of niet, bij Enexis draagt iederéén bij aan de energietransitie, dus ze kunnen jouw energie goed gebruiken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in