+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Duurzaamheid Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Een beter milieu, wie wil dat nu niet? En wist je dat je hier ook zelf je steentje aan kunt bijdragen? Ja, jij! Wij zoeken wij een werkvoorbereider die ons gaat helpen met het bouwen van duurzame, circulaire gebouwen. Zo kan jij iedere dag zeggen dat je bezig bent je steentje bij te dragen aan een duurzamer en beter klimaat.

Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Jij zorgt als werkvoorbereider voor de perfecte voorbereiding van uitdagende projecten in een diversiteit aan sectoren; kantoren, zorg, onderwijs en woningbouw. Alle projecten die worden gebouwd zijn modulair en duurzaam, waardoor je project voor project bouwt aan een beter klimaat.

Daarnaast zorgen wij met persoonlijke aandacht ook goed voor jou. Soms zijn het de kleine dingen en soms zijn het de grote gebaren die ervoor zorgen dat jij jezelf hier thuis voelt. Je hebt bij ons inspraak en er wordt naar je geluisterd. Een functie als Werkvoorbereider is bij ons geen administratieve baan. Je bent de spil in het web en geeft gevraagd en ongevraagd adviezen. Daarnaast staat innovatie bij ons hoog in het vaandel en zijn we op zoek naar iemand die echt bij wil dragen aan de groei van de organisatie.

Als dat geen leuke uitdaging is, weten wij het ook niet meer!



Gevraagd

Het is belangrijk dat jij als werkvoorbereider niet alleen klantgericht en sociaal bent, maar ook de hoogste eisen stelt aan het werk dat je oplevert. Vind jij dit de normaalste zaak van de wereld en herken jij jezelf in de onderstaande omschrijving? Solliciteer dan vandaag nog en wellicht verwelkomen wij je binnenkort binnen ons team!

  • Je hebt afgeronde HBO Bouwkundige opleiding of vergelijkbaar
  • Je bent communicatief sterk en weet snel te schakelen
  • Je bent vaardig met Revit en hebt kennis van BIM
  • Je hebt bij voorkeur 1 tot 3 jaar ervaring als engineer, tekenaar, werkvoorbereider of bijvoorbeeld in de horeca w
  • Je bent geïnteresseerd in circulariteit en duurzaam bouwen


Aanbod

  • Het betreft een structurele functie voor de langer termijn
  • Een goed salaris tussen de €3.000 en €4.000 (ingeschaald in de CAO op basis van je kennis en ervaring)
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
  • De mogelijkheid om door te groeien naar Projectleider
  • Werken in vast en gemotiveerd team met korte lijntjes


Bedrijfsomschrijving

Soms heb je extra ruimte nodig om te wonen, te werken of te studeren. Tijdelijk, of voor langere tijd. Stenen zijn niet altijd de oplossing. Gelukkig zijn de mogelijkheden in de flexibele huisvesting eindeloos. Als Productontwikkelaar Bouwkunde maak jij het onmogelijke mogelijk. En dat op de duurzame, innovatieve manier. Jij bedenkt en ontwikkelt oplossingen voor nu én voor later, om de klanten optimaal te bedienen en daarnaast processen zo in te richten dat de productie meer dan verdubbeld. Daar kun je mee aankomen toch?Jouw werkgever is al bijna een eeuw een begrip binnen de flexibele huisvesting en modulaire bouwprojecten. Jullie werken in binnen- en buitenland, vanaf de regio van Eindhoven. Werken in de slimste omgeving van Nederland werkt inspirerend. Dat zie je ook terug in de drang naar innovatie en zaken nèt even anders aanpakken dan anderen. Circulair bouwen en een oog voor duurzaamheid zitten hier bijvoorbeeld in het basispakket. Dat maakt jouw functie als Werkvoorbereider ook extra interessant en waardevol.De sfeer in het bedrijf is informeel, gemoedelijk en gedreven. Op kwaliteit wordt nooit beknibbeld, niet in de modulaire bouwprojecten en ook niet in jouw eigen ontwikkeling als Werkvoorbereider. Het is een platte organisatie, waardoor besluitvorming pragmatisch verloopt en jouw nieuwe ideeën snel werkelijkheid kunnen worden. De gemiddelde leeftijd is circa 40 jaar en iedereen voelt zich hier thuis, of je er nou één dag werkt of al 50 jaar. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in