+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

BIM Modelleur Werktuigbouwkunde Installatietechniek Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

koen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Bij koen werk je aan uitdagende projecten waardoor je sneller kan gaan groeien in jouw carrière binnen de installatietechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een renovatieproject van een ziekenhuis. Een nieuwbouwproject van een datacenter. Of een service en onderhoudsproject van een vliegveld. Deze projecten duren vaak 12 maanden, variërend van een aantal ton tot aan meerdere miljoenen. Het kan zijn dat je aan één groot project werkt voor een langere periode, of dat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Afhankelijk van wat voor type projecten jij interessant vindt en welke doelen je hebt gesteld, gaan wij kijken welke projecten hierop het beste aansluiten om je ontwikkeling te versnellen. In jouw rol als BIM Modelleur ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en beheer van het 3D-informatiemodel, gebruikmakend van geavanceerde software zoals Revit of AutoCAD. Je zorgt ervoor dat alle werktuigbouwkundige berekeningen, bouwtekeningen en rapportages tot in de kleinste details kloppen. Hierbij werk je nauw samen met het projectteam om alle benodigde gegevens te verkrijgen. Naast het ontwerp en beheer van het 3D-model, ben je ook verantwoordelijk voor de software controle en de prestaties van het model. Je zorgt ervoor dat de werktuigbouwkundige systemen optimaal functioneren en voldoen aan de gestelde normen. Elke opdracht is uniek en vereist verschillende aspecten van jouw expertise. Bij koen creëren we een omgeving waarin je kunt excelleren en jezelf kunt ontwikkelen als professional. Je werkt aan uitdagende projecten die jouw kennis en vaardigheden op jouw vakgebied uitbreiden. Bij koen kun je rekenen op ondersteuning, persoonlijk contact en de mogelijkheid om je passie voor modelleren ten volle te benutten.


Ben jij het?

Pas jij bij Koen? Wij zoeken mensen met karakter, kunde en kennis. Herken jij jezelf in de volgende competenties?

  • Jij hebt enige ervaring binnen de gebouw gebonden installatietechniek en bent geïnteresseerd in ontwerp.
  • Je hebt een installatietechnische opleiding op mbo-niveau of hoger afgerond.
  • Jij wilt graag jezelf blijven ontwikkelen en steekt hier dan ook graag tijd en moeite in.
  • Je hebt een sterke expertise in Revit
Wat wij bieden

Een modelleur bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist! Daarnaast ontvang je van ons:

  • Een mooi salaris tussen de € 3.000,- & € 4.500;
  • Een vast contract;
  • Een auto van de zaak met tankpas die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken;
  • Deelname aan trainingen en opleidingen in onze Academy. Zo kun je bijvoorbeeld diverse Revit cursussen volgen of een opleiding via koen om uiteindelijk door te groeien richting een rol als BIM Coördinator, Bim Engineer of Lead Engineer;
  • Werken op unieke en uitdagende nieuwbouw, renovatie of service en onderhoudsprojecten binnen de utiliteit;
  • Ruim opleidingsbudget. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met het ROVC Technisch opleidingscentrum, Avans+ en TVVL waar je diverse opleidingen of cursussen kunt volgen;
  • Een vast contactpersoon die jou persoonlijk begeleidt in je loopbaan;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • Mogelijkheid tot hybride werken.
Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt. En, wat denk je van de kans om je post-hbo Hogere Installatietechniek te halen? In twee jaar tijd leiden we je in samenwerking met Avans+ op tot integraal installatietechnisch ontwerper (IIO). Een pracht van een uitdaging voor ambitieuze BIM Modelleurs.

Waar jij werkt

Zekerheid en variatie. Werken bij koen betekent werken aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Door een uitgebreid netwerk met honderden opdrachtgevers is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij jou past en jou ligt, het team van koen staat altijd achter je. Wij kijken samen, graag vooruit! Ben jij de juiste persoon om ons team te komen versterken?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in