+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Functioneel Applicatiebeheerder Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Wil je meehelpen de zorg in Nederland beter te maken? Dit doe je door te werken aan software die zorgverleners helpt snel de juiste informatie te vinden. Je houdt de applicaties voor klanten klaar voor gebruik en helpt bij problemen of nieuwe updates. Je krijgt de kans om veel te leren en je kunt zowel thuis als op kantoor werken. Bij deze baan krijg je een goed salaris en mooie extra's, zoals korting op je zorgverzekering en bonussen als je nieuwe collega's aandraagt. Benieuwd naar de mogelijkheden die deze functie biedt? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wil jij een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de zorg in Nederland? Onze opdrachtgever levert software voor 1ste lijns zorg en maakt het mogelijk om op een snelle en efficiënte manier de juiste informatie te ontsluiten wanneer nodig.


Functieomschrijving

Vanzelfsprekend vergt bovenstaande een hoop werk op de achtergrond door het continue ontwikkelen en aanpassen van de software en door rekening te houden met wijzigingen in wet- en regelgeving t.a.v. security en kwaliteitsnormen.

Binnen deze wordt eigen software ontwikkeld, maar ook is het zorgen voor een optimale beschikbaarheid van de systemen in eigen beheer. Met meer dan 300 collega’s zorg jij voor optimale klanttevredenheid en lever jij een bijdrage aan het verkrijgen van de juiste zorg voor de medemens.

In deze rol werk je in een team van ongeveer 15 man groot, waarvan er 2 Functioneel Applicatiebeheerders zijn. De één is wat meer technisch onderlegt en richt zich meer op de databases, en de ander is meer Office365 georiënteerd.

Je werkt zowel vanuit huis als vanuit kantoor (min. 2 dagen te Breda) en krijgt veel kansen om jezelf te ontwikkelen.

Als Functioneel Applicatiebeheerder is jouw eerste taak om de applicaties voor de klant beschikbaar te houden. Bij incidenten of upgrades ben jij coördinerend in de beoordeling t.a.v. prioritering.

Je werkt binnen de afdeling Operations en koppelt structurele problemen terug naar R&D.

Het takenpakket is onder andere:

• Beoordelen, analyseren, prioriteren en implementeren van wijzigingsverzoeken, gebruikerswensen en voorstellen voor nieuwe functionaliteiten.

• Coördineren van upgrades en deelnemen aan de testen voor een nieuwe releases.

• Je bent het eerste contactpersoon voor leveranciers en stroomlijnt alle zaken, zoals verbeteringen of aanpassingen betreffende de applicaties waar jij verantwoordelijk voor bent met hen af.

• Toewijzen van gebruikersrechten en rapportages.

• Contact onderhouden met R&D en de Operations Engineer.


Wat verwachten we van jou?

• Afgeronde MBO of HBO ICT/ Informatica of anders aangevuld met relevante ervaring (minimaal 3 jaar).

• Aantoonbare ervaring binnen een Windows omgeving en gedegen kennis van Office365 producten, inclusief Sharepoint/ MS Teams.

• Gewerkt met financiële applicaties en ITSM Tooling (pre).

• Ervaring met het (ITIL) incidentbeheer, zoals change management en configuratiebeheer.

• Goede communicatieve vaardigheden, aangezien je veel moet schakelen met klanten en collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies

Interesse? Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 076 – 548 73 73 en vraag naar Anne Zijlmans.


Wat kun jij van ons verwachten?

Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.
Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag. Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren.
Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in