+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Informatie Analist Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Hou je van het werken met data? In deze rol als Informatie Analist zorg je ervoor dat de wensen van het bedrijf worden omgezet in concrete plannen voor systemen en processen. Je kijkt naar wat er al is en bedenkt hoe het beter kan. Je werkt met verschillende tools en methoden om alles goed te documenteren. Ook test je de oplossingen die het team maakt. Plus, je krijgt leuke extra's zoals korting op je zorgverzekering en deelname aan activiteiten zoals een voetbaltoernooi of kerstborrel. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Gaat jouw hart sneller kloppen van het analyseren van data?


Functieomschrijving

Als Informatie Analist ben je verantwoordelijk voor het inventariseren van de eisen en wensen vanuit de business met betrekking tot aanpassingen op zowel Mainframe- als Client/Server-systemen en bijbehorende processen. Deze vereisten vertaal je naar gedetailleerde functionele ontwerpen die gereed zijn voor verdere implementatie door de ontwikkelaars.

Je analyseert de bestaande systemen en processen en komt met voorstellen ter verbetering om een optimale systeeminzet te waarborgen, zowel voor het heden als voor de toekomst.

Voor de informatieanalyse maak je gebruik van gestructureerde methoden en tools, waardoor een vlotte overdracht, integratie in de organisatie en gedocumenteerde processen gegarandeerd zijn. Naast het opstellen van functionele eisen neem je ook de verantwoordelijkheid voor het creëren van testscenario's en eventueel het uitvoeren van toetsen/acceptatietesten voor de oplossingen die het team heeft ontwikkeld. Je rapporteert aan de projectmanager of rechtstreeks aan de informatie manager.


Wat verwachten we van jou?

Voor deze uitdagende positie nodigen wij graag kandidaten uit met een afgeronde HBO- en/of academische opleiding. Je hebt ervaring met mainframe- en Client/Server-systemen en applicaties. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en hebt het vermogen om zakelijke vragen om te zetten in optimale systeemoplossingen. Zowel vasthoudendheid, overtuigingskracht als kritisch denken, zowel naar jezelf als naar je cliënt toe, zijn kenmerken die jou typeren. Deze eigenschappen stellen je in staat om in een dynamische en veeleisende omgeving de essentiële zaken van de minder belangrijke te onderscheiden. Bewezen ervaring in Requirements Engineering en Informatie Analyse is essentieel. Relevante kennis van Cobol en Mainframe wordt gewaardeerd, en een enthousiaste instelling om in de Mainframe-omgeving te werken is een vereiste.

Je bent in staat zowel zelfstandig als in (project)teamverband te werken. Het zelfstandig managen van (kleine) projecten kan ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent resultaat- en klantgericht, vertrouwd met het IT-ontwikkelproces en hebt een grondige kennis van IT-ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend, zowel mondeling als schriftelijk.


Wat kun jij van ons verwachten?
Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag. Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren. Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)Bepaalde pre-employment screening checks kunnen onderdeel zijn van deze vacature procedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in