+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Technisch Traineeship Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.800 - € 3.800 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Start je carriere in de technische sector met ons Technisch Traineeship. Wij bieden een unieke kans om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen in verschillende projecten, van luchtvaart tot robotica. Je krijgt persoonlijke begeleiding van experts, toegang tot een groot netwerk en de mogelijkheid om je loopbaan doelen te bereiken. Plus, geniet van een gezellige werkomgeving, een startsalaris en extra s bij succes. Op zoek naar een boeiende loopbaan? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Spannende kans
Ben je recent afgestudeerd of sta je op het punt je (technische) studie af te ronden? Ben je enthousiast om je carrière in de technische sector te starten? Trinamics, een toonaangevend technisch detacheringsbureau, biedt een fantastische kans om als Technisch Trainee bij ons team aan te sluiten.

Bij Trinamics zijn we gespecialiseerd in het verbinden van technisch talent met hoogwaardige bedrijven in diverse sectoren. Als Technisch Trainee ga je een dynamisch leertraject in, waarbij je praktische ervaring opdoet, je technische kennis uitbreidt en je vaardigheden ontwikkelt onder begeleiding van experts uit de industrie.


Functieomschrijving

De Traineeship zal uit de volgende punten bestaan:

Uitgebreide Training: We bieden een gestructureerd trainingsprogramma dat je voorziet van de nodige technische vaardigheden en inzichten in de branche. Je ontvangt praktijkgerichte training en hebt toegang tot geavanceerde middelen.

Diverse Projectopdrachten: Gedurende het traineeship krijg je de mogelijkheid om aan uitdagende projecten te werken binnen verschillende sectoren, zoals luchtvaart, automotive, energie en robotica. Deze ervaring verbreedt je kennis en stelt je in staat om een veelzijdige skills te ontwikkelen. Het eerste project zal altijd een minimale duur van 6 tot 12 maanden betreffen , zodat jouw (mogelijk eerste) stappen binnen de technische sector gecombineerd worden met concrete on-the-job ervaring.

Mentorship en Begeleiding: Je wordt gekoppeld aan een ervaren professional  of interne begeleider die als mentor zal dienen gedurende het traineeship. Zij zullen begeleiding, ondersteuning en waardevol loopbaanadvies bieden om je te helpen bij het begin of vervolg van je professionele carrière.

Netwerkmogelijkheden: Trinamics heeft een uitgebreid netwerk van partners en klanten in de industrie. Als trainee krijg je de kans om in contact te komen met professionals van toonaangevende bedrijven, deel te nemen aan netwerkevenementen en waardevolle connecties op te bouwen die je carrièrevooruitzichten kunnen verbeteren.

Loopbaanontwikkeling: We zijn toegewijd aan jouw langetermijngroei. Tijdens het traineeship werken we nauw met je samen om je sterke punten, interesses en loopbaanambities te identificeren. Op basis van jouw individuele doelen bieden we op maat gemaakte begeleiding en mogelijkheden voor groei binnen Trinamics of bij onze partnerorganisaties.


Wat verwachten we van jou?
  • Recent afgestudeerd of binnenkort afgestudeerd met een bachelor- of masterdiploma in een technische richting (bijv. Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Informatica, etc.) en/of open voor zij instroming of change of career
  • Passie voor technologie en bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren en toe te passen
  • Sterk probleemoplossend vermogen en een proactieve mindset
  • Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden
  • Vloeiend in het Engels en Nederlands (zowel schriftelijk als mondeling)
Wat kun jij van ons verwachten?
  • Een gezellige en open werkomgeving met veel persoonlijke aandacht
  • Startsalaris uiteenlopend van € 2.800,00 tot € 3.800,00
  • Bonus opportunity’s bij  succesvolle opvolging meerdere projecten en termijnen
  • Daarbij hoort natuurlijk minimaal 8% vakantiegeld bij (hoef je zelf minder te sparen)
  • Premievrij pensioen
  • We regelen een laptop en mogelijk een lease auto voor je afhankelijk van project
  • Maandelijks terugkomdag met je persoonlijke begeleider en/of collega trainees

Sluit je aan bij Trinamics en start je carrière met een uitgebreid Technisch Traineeship dat groei, ontwikkeling en blootstelling aan spannende projecten biedt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in