+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

In deze rol bouw je kabelbomen en andere elektrische onderdelen volgens technische tekeningen. Je doet ook inspecties met speciale testprogramma's. Je werkt voor een speciale opdrachtgever met veel ervaring en een goede naam. Het is belangrijk dat je goed samenwerkt en alles goed voorbereidt. Je maakt deel uit van een team dat bekend staat om hun kwaliteit en klantvriendelijkheid. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van (proto) kabelbomen en andere elektrische componenten volgens de verstrekte technische tekeningen. Je speelt ook een cruciale rol in het uitvoeren van elektrische inspecties aan systemen door gebruik te maken van specifieke testprogramma's.

Hier zijn enkele belangrijke taken en verantwoordelijkheden:

  • Assembleren van elektrische componenten: Je zorgt voor het zorgvuldig assembleren van kabelbomen en andere elektrische componenten volgens de vereisten van de technische tekeningen.
  • Uitvoeren van elektrische inspecties: Je voert inspecties uit aan systemen door gebruik te maken van specifieke testprogramma's om de kwaliteit en functionaliteit te waarborgen.
  • Werken voor een gespecialiseerde opdrachtgever: Deze functie biedt de kans om te werken voor een gespecialiseerde opdrachtgever, bekend om haar uitgebreide ervaring en sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en klantgerichtheid.
  • Zorgvuldige voorbereiding en samenwerking: Je bereidt je werkzaamheden zorgvuldig voor en onderhoudt nauw overleg met collega's en andere betrokken partijen om een efficiënte en effectieve uitvoering te garanderen.


Gevraagd

Deze kans staat open voor zowel ervaren kandidaten met meerdere jaren werkervaring als voor pas afgestudeerden. Belangrijke vereisten zijn een goed begrip van elektrotechniek en een nauwgezette, gestructureerde benadering.



Aanbod

Wij bieden:

  • Een competitief salaris in het bereik van €2.800 tot €3.300.
  • Een eigentijdse productieomgeving.
  • De mogelijkheid om in een dagdienst te werken.
  • Samenwerking met aangename collega's.
  • Een informele en prettige werksfeer.


Bedrijfsomschrijving

Bij ons, jouw potentiële werkgever, zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van complete klimaatsystemen voor de automotive industrie. Met een rijke geschiedenis in ontwerp- en ontwikkelingstechniek, hebben we een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige producten en het streven naar optimale klanttevredenheid.Wat staat je te wachten als je bij ons komt werken?Je wordt onderdeel van een gedreven team van 92 enthousiaste collega's. Ons dagelijks werk wordt gekenmerkt door een diepe toewijding aan onze innovatieve producten, en we zijn er trots op dat we onze eigen R&D- en testafdeling hebben. Elke dag streven we ernaar om een extra stap te zetten voor onze langdurige, tevreden klanten, waarbij jij een essentieel onderdeel bent van dat streven. Onze missie is om samen met jou verder te groeien en te ontwikkelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in