+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Installatiemonteur buitendienst Brabant eigen werkbus en tot 3500/maand Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CityTalents

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CityTalents

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Het bedrijf is een belangrijke speler in de wereld van beveiligingssystemen. Ze zoeken nu een monteur in Noord-Brabant. In deze rol ga je met je eigen bus naar klanten om systemen te installeren en te onderhouden. Je werkt vooral aan mechanische taken zoals poorten en masten. Het is belangrijk dat je goed met klanten praat om te weten wat ze willen. Je moet ook zorgen dat je werk goed opschrijft. Soms werk je samen met andere mensen, zoals elektriciens. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsoverzicht: onze opdrachtgever is een toonaangevende marktleider en Europese leverancier van oplossingen voor perimeterbeveiliging.

Momenteel op zoek naar een bekwame en gemotiveerde monteur om hun team in Noord-Brabant te versterken. Met ruim 1300 experts en vestigingen in 6 landen is deze organisatie gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van geavanceerde systemen en poorten etc.

Functieomschrijving: Als monteur rijdt je in je eigen werkbus naar klanten en bestaan je voornaamste verantwoordelijkheden uit het installeren en onderhouden van deze systemen. Je concentreert je op mechanische taken zoals poortinstallaties, mastplaatsingen en het herstellen van schades. Duidelijke communicatie met klanten is cruciaal, omdat je aan het begin van elk project specifieke vereisten bespreekt en tijdens de uitvoering als belangrijkste aanspreekpunt fungeert.

Naast je technische taken ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van een nauwkeurige administratieve administratie van je werkzaamheden voor elke klant. Op projectlocaties kan ook samenwerking nodig zijn met collega’s en professionals van andere bedrijven, zoals elektriciens en stratenmakers.

Gevraagd

MBO werk- en denkniveau (minimaal niveau 1)
Sterke technische aanleg
Vaardigheid in het Nederlands of Engels
Klantgerichte mentaliteit
Bereidheid om buiten te werken

Bedrijfscultuur en waarden: het bedrijf koestert een informele, open en toegankelijke cultuur. Ze zijn trots op hun werk, producten en diensten en stralen ondernemerschap, betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid uit. Het team van Heras deelt een collegiale, warme en vriendelijke sfeer, waardoor een gevoel van verbondenheid en eenheid ontstaat.

Wat ze bieden: een marktconform salaris variërend van € 2.900 tot € 3.500 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast geldt er een vaste risicotoeslag van 12,5%. Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder meer een dagvergoeding, 24 tot 40 uur per week, 27 vakantiedagen, 13 ADV-dagen (eerste jaar als toeslag op je loon), 8% vakantietoeslag, Pensioenfonds, personeelsbeloningen (collectieve zorgverzekering, fietsplan, online training etc.) en het naleven van de CAO Metalektro.

Groeimogelijkheden: erzijn volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We geven prioriteit aan de groei van medewerkers en bieden diverse opleidingsprogramma’s aan, zoals NEN 3140 en producttrainingen.

Aanbod

Conclusie: Ben jij een technisch ingesteld persoon met een klantgerichte instelling die graag buiten werkt en geavanceerde systemen installeert, dan is deze functie als monteur bij onze opdrachtgever perfect voor jou. Sluit je aan bij hun team en draag bij aan het creëren van een veilige omgeving, terwijl je de kans krijgt om je eigen toekomst binnen het bedrijf vorm te geven.

Bel 0642007277 of solliciteer nu direct en maak deel uit van een dynamische en ondersteunende werkomgeving.

Bedrijfsomschrijving

CityTalents werft personeel in de regio Eindhoven. Dit doen we met de juiste aandacht voor klant en kandidaat. De match staat centraal en moet van hoge kwaliteit zijn, dat vinden we belangrijk!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in