+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Quality Engineer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Xelvin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Xelvin

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In ons team werk je samen aan het verbeteren van kwaliteit. Je helpt bij het oplossen van kwaliteitsproblemen en het bedenken van manieren om onze processen te verbeteren. We zoeken iemand die goed is in communiceren en problemen oplossen. Je werkt met de nieuwste technologieën en draagt bij aan het maken van producten die levens kunnen redden. We bieden een marktconform salaris, vakantiedagen, en kansen om te groeien en leren. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij bedreven in het afhandelen van klachten en heb je een scherp oog voor kwaliteit? Bezit je sterke communicatieve vaardigheden en ben je klantgericht? Sluit je dan aan bij ons team van gepassioneerde en enthousiaste collega's in een informele en open werkomgeving.

Bij deze opdrachtgever ga je aan de slag in het Quality Assurance team, met als gezamenlijk doel de kwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Als Quality Engineer ben je betrokken bij dagelijkse kwaliteitskwesties en diverse projecten. Je speelt een cruciale rol in de communicatie met klanten en leveranciers over geleverde kwaliteit en de opvolging van klachten. Het is jouw verantwoordelijkheid, samen met je collega’s, om de oorzaak te achterhalen wanneer een product niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Vervolgens stel je een gedegen verbeteringsvoorstel op en implementeer je dit in samenwerking met het team.

Met jouw creatieve aanpak tackelen we niet alleen kwaliteitskwesties, maar streven we ook naar verbetering van onze processen. Je implementeert en verifieert processen gericht op continue verbetering.

Als Quality Engineer ben je vanuit de kwaliteitsafdeling betrokken bij diverse projecten. Je levert een belangrijke bijdrage aan het kritisch beoordelen van procedures, processen en inhoud.

Wij zoeken een medewerkers die:

  • Een HBO opleiding in technische richting heeft afgerond
  • Sterk is in administratie, met name in het vastleggen van klachten, controles en procedures;
  • Een goede beheersing heeft van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Oplossingsgericht en proactief is;
  • In staat is problemen te herkennen, te analyseren en praktische oplossingen te bedenken en te evalueren.
Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en opleidingen;
  • Interne doorgroeimogelijkheden;
  • Diverse collectiviteitsregelingen;
  • Personeelsaanbiedingen;
Interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je cv en motivatie voor deze vacature naar ons toe! We kijken uit naar je sollicitatie.

Jouw werkomgeving:

Hou je van werken met de nieuwste machines en technologieën aan uiterst nauwkeurige producten? Denk je graag na over hoe iets gemaakt moet worden, zelfs als anderen zeggen dat het onmogelijk is? Samen met gedreven collega's werken we aan diverse opdrachten voor internationale klanten in verschillende sectoren, zoals voeding, medisch, wetenschappelijk en semiconductor. We produceren onderdelen voor medische toepassingen, zoals protonentherapie voor de behandeling van kankerpatiënten. Door onze precisietechnologieën zorgen we ervoor dat er minder straling nodig is en dat omliggend weefsel zo veel mogelijk intact blijft, wat bijdraagt aan een gezonder leven. We werken met de nieuwste technieken aan nauwkeurige onderdelen en samengestelde producten die de grenzen van maakbaarheid opzoeken. Bij ons vind je uitdagingen op het gebied van engineering, productie (ultra precisie draaien en frezen, fijnmechanisch plaatbankwerken) en assemblage. Hou je van variatie in je werk en technische uitdagingen in een open en informele werkomgeving? Laten we dan samen de uitdaging aangaan
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in