+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Machine operator kartonnage Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pro Industry

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Pro Industry

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 3.000 p/m
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Bij ons familiebedrijf werk je als operator in ploegendienst. Je bent belangrijk voor ons team en helpt het productieproces soepel te laten verlopen. Je kent machines goed en zorgt dat ze goed werken. Je doet meer dan alleen machines bedienen. Je lost ook problemen op en werkt samen met verschillende afdelingen. Veiligheid en goede kwaliteit zijn erg belangrijk. We belonen je goed en geven je de kans om te groeien. Je kunt hier veel leren en een goed salaris verdienen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Binnen dit familiebedrijf ga je aan de slag als operator 2-ploegen of 3-ploegen waarbij je alles behalve een nummertje bent. Je draagt met jouw kennis van machines bij aan een optimaal productieproces. Je stelt alle machines in of af, verhelpt de storingen zo snel mogelijk en schakelt met verschillende afdelingen om de orders zo goed mogelijk te produceren. Veiligheid en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel waarbij je ook rijkelijk beloond wordt voor je kennis. Zo kan je een startsalaris krijgen tot €3.000,- bruto per maand en alle ruimte en handvatten om jezelf te ontwikkelen! Lees snel verder hoe je in aanmerking komt voor deze positie!

Zonder jou als operator is er geen productie mogelijk. Vandaar dat je een diverse baan krijgt waarbij je niet iedere keer hetzelfde uitvoert. Zo ga je bezig zijn met het volgende:- In- en omstellen van verschillende assemblagemachines;- Zelfstandig oplossen van machinestoringen;- Logistieke werkzaamheden;- Structurele onderhoudswerkzaamheden.- Bijvullen van halffabricaten;- De productie en kwaliteitscontrole verzorgen van hoogwaardige kartonnen verpakkingen;

Gevraagd

Persoonlijke aanpak staat centraal en onze ideale operator beschikt over het volgende:- Mbo 3/4 denkniveau (afgeronde opleiding is een pre);- Ervaring als machineoperator;- De bereidheid tot het werken in 2- of 3-ploegen;- Een woongelegenheid in de directe omgeving van Eindhoven;- Kwaliteitsbesef.

Aanbod

Je krijgt alle ruimte om cursussen of trainingen te volgen. Verder wordt je beloond met:- Een startsalaris tot € 3000,- bruto per maand;- Jaarlijkse winstuitkering van € 500/600,-;- Werk in een schone werkomgeving met hoogwaardige kwaliteitsproducten;- 36-urige werkweek;- CAO Grafimedia.Wil je meer weten over de mogelijkheid of kom je graag in aanmerking voor de positie? Solliciteer dan vlot via de button of bel ons op 040-218 20 20! Je kan ook mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in