+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Calculator - Werkvoorbereider Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je als calculator in een groeiend bedrijf. Je dag begint met koffie en het bekijken van aanvragen in een speciaal systeem. Je maakt deel uit van een team en geeft advies. Je doet ook zelfstandig berekeningen. Het bedrijf gebruikt moderne technieken en zorgt voor een fijne sfeer. Je moet goed zijn in rekenen en van techniek houden. Dit is een kans om jouw passie te gebruiken en te groeien in jouw vak. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een ervaren calculator met sterke rekenvaardigheden, een proactieve aanpak en besluitvaardigheid, en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Dan zou dit bedrijf wel eens de perfecte plek voor jou kunnen zijn! Ze zijn momenteel op zoek naar een fulltime calculator met een diepgaande passie voor dit vakgebied. In deze rol werk je binnen een sterk groeiend MKB-bedrijf dat moderne faciliteiten biedt en een positieve werkomgeving creëert.

Je werkdag begint met een heerlijk kopje versgemalen koffie, waarna je het MKG ERP-systeem opent om de aanvragen die moeten worden berekend te controleren. Het bedrijf volgt de Quick Response Manufacturing (QRM) methode, dus maak je deel uit van een QRM-team. Samen met een verkoper, engineer en productieleider bied je advies vanuit jouw technische expertise. Daarnaast voer je zelfstandig berekeningen uit op basis van technische tekeningen en informatie die wordt aangeleverd door de Sales-afdeling en de klanten.



Gevraagd

  • Je hebt met succes een technische MBO- of HBO-opleiding afgerond en kunt bewijzen dat je meerdere jaren ervaring hebt als calculator.
  • Je bent vertrouwd met technische werkomgevingen, plaatwerk en/of materiaalkunde, en hebt vaardigheid in het lezen van technische tekeningen.
  • Je bent nauwkeurig en besluitvaardig, toon je initiatief en hebt zelfvertrouwen.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse taal.


Aanbod

  • Diverse mogelijkheden om door te groeien door middel van trainingen en cursussen
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en jouw ideeën
  • Een prettige en positieve werksfeer die past binnen een klein bedrijf met korte communicatielijnen en waar eigen inbreng gewaardeerd wordt
  • Oog voor de werknemer en een échte Brabantse sfeer


Bedrijfsomschrijving

In dit bedrijf is groei en kwaliteit van groot belang. Het personeel vervult een cruciale rol en werkt samen aan het product. Met enthousiasme en vastberadenheid creëren zij kansen die zowel klanten als collega's inspireren. Ze leveren op maat gemaakte oplossingen met plezier en echte waarde voor iedereen, en dit alles tegen een eerlijke prijs. We zijn er trots op dat we consequent onze beloften nakomen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in