+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kwaliteitscontroleur 2-Ploegen Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie zorg je dat alle producten perfect zijn voordat ze de deur uitgaan. Je kijkt goed naar de kwaliteit en zegt pas dat iets klaar is als het echt goed is. Jouw werk is superbelangrijk, want je helpt ons om steeds beter te worden. Je kijkt naar producten, de verpakking en of alles klopt met de tekening. Ook zorg je dat de papieren en metingen in orde zijn. Dit werk is in een speciale ruimte waar alles extreem schoon moet zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Sta jij stevig in je schoenen en zorg jij dat ál onze cleanroom producten aan de eisen voldoen? Of je collega's het nu eens zijn met jouw oordeel of niet? Dan ben jij de kwaliteitscontroleur die wij zoeken! In deze functie draag jij de verantwoordelijkheid om een product vrij te geven. Jij maakt het verschil tussen goed en beter!

De functie

Als kwaliteitscontroleur zie je vanzelfsprekend toe op de kwaliteit van onze producten. Dit gebeurt vaak niet vanzelf. Jij durft met de vuist op tafel te slaan als producten niet voldoen aan de overeengekomen kwaliteitseisen. Het productieproces gaat niet door tot jij zegt dat alles aan het product klopt! Als kwaliteitscontroleur ben jij een belangrijke schakel naar onze klanten en eigen productie. Jij bent de trigger voor het interne verbeterproces. Je borgt de kwaliteit richting onze klanten en zorgt ervoor dat onze eigen monteurs zonder verstoringen kunnen monteren. Na een inwerkperiode verwachten wij kennis van voorschriften, zowel intern als internationaal. Je ontwikkelt gedegen product- en proceskennis om continue verbeteren vorm te geven.

Je belangrijkste werkzaamheden:

  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles (met name eindcontroles)
  • Visuele controle op producten en verpakking
  • Beoordelen van producten conform technische tekening
  • Uitvoeren, rapporteren en vrijgeven van producten
  • Beoordelen van documentatie, meetrapporten en materiaal certificaten


Gevraagd

  • Je bent een sterk en besluitvaardig persoon die een discussie niet uit de weg gaat
  • Je beschikt minimaal over een MBO niveau 3/4 opleiding in een technische richting
  • Je bent beschikbaar in twee ploegen
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Dit is een vereiste bij het beoordelen van de proces- en productkwaliteit
  • Je kunt basis technisch tekening lezen
  • Je hebt kennis van Microsoft office
  • Je bent bereidt in een cleanroom omgeving te werken


Aanbod

Werken bij een bekend High-tech bedrijf in Eindhoven betekend werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat. We hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Naast uitdagend werk en leuke collega`s bieden wij je ook:

  • Een salaris oplopend tot €3.500,00, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Reiskostenvergoeding
  • De beste collega's
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen

Verder krijg je bij een goede pensioenregeling, een jaarlijks bedrijfsfeest met alle collega’s van de organisatie, doorgroeimogelijkheden en diverse collectiviteitsregelingen en aanbiedingen.



Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van complexe en innovatieve modules en systemen, vaak beschouwd als technisch uitdagend of zelfs onmogelijk door anderen. Wij bieden technische uitdagingen die bijdragen aan de voortdurende vooruitgang in de ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het verkennen van het heelal en het ontrafelen van details in cellen en moleculen. Samen met een team van 900 enthousiaste en gedreven collega's creëren en produceren we geavanceerde apparatuur voor internationale klanten in diverse sectoren, waaronder de semiconductor-, analytische-, wetenschappelijke-, zonne-energie-, medische- en ruimtevaartindustrie.Werken bij ons bedrijf betekent een grote variëteit in je werk en samenwerken binnen een informele en open sfeer. Je krijgt volop kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen, dankzij de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt, of dat nu op het gebied van engineering, productie, logistiek of inkoop is. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je vaardigheden te vergroten. De synergie tussen engineering en geavanceerde productiefaciliteiten onder één dak kenmerkt ons bedrijf.SollicitatieprocedureContinu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij zijn goed op de hoogte van deze vacature en het bedrijf. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure ingaat. Welke vragen zijn verstandig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke antwoorden moet ik voorbereiden? Wij hebben alle antwoorden en helpen je om het beste uit het gesprek te halen.Het betreft een functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Mis deze kans niet en klik direct op de "Solliciteer" knop!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in