+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elst.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Ochtend Elst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij PostNL in Elst krijg je meer dan alleen een baan. Je gaat aan de slag in een magazijn, waar je pakketten opvoert en zo aan je spieren werkt. Naast je salaris is er een reiskostenvergoeding en kun je een fiets leasen. Dit is je kans om deel uit te maken van een team dat klaarstaat voor de drukte van #blackfriday. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

“Gratis sportscholen, die bestaan toch niet?” Of toch wel? Jazeker! Niet tijdelijk maar voor langere tijd! Bij PostNL in Elst! Jij gaat hier pakketten opvoeren op de lopende band. Zo kweek jij die spierballen tijdens het werk. Als magazijnmedewerker krijg je een salaris dat kan oplopen tot € 18,58 per uur. Lees snel verder en start binnenkort als magazijnmedewerker?

Wat bieden wij jou
  • Salaris van € 13,27 per uur
  • Op zaterdag krijg jij 40% extra. € 18,58 per uur!
  • Reiskostenvergoeding vanaf 6 km.
  • In de middag ben jij lekker vrij!
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Binnen 6 tot 12 maanden kans op een vast contract
Wie ben jij

Als magazijnmedewerker ben jij gewend om vroeg op te staan. Daarnaast beheers je de Nederlandse of Engelse taal. Verder heb je:

  • jij bent minimaal 3 dagen beschikbaar, hiervan zijn de woensdag en zaterdag verplicht.
  • een DigiD om je VOG aan te vragen.
  • een fiets, scooter of auto om naar PostNL in Elst te komen.
Wat ga je doen

Werken bij PostNL! Nee, dat is een beetje flauw. Je wilt natuurlijk weten wat je taken zijn. Ik leg het je snel uit! Bij PostNL in Elst ga jij meehelpen met het opvoeren van de pakketten. Dit doen we zodat de juiste pakketten bij de juiste bezorgers komen. Deze pakketten leggen we dus op de sorteerband en daarna worden deze door de machine uitgesplitst per regio. Klinkt dus niet zo moeilijk, maar let wel op: sommige pakketten kunnen wel 23 kg wegen! Daarnaast begint er een kleine groep magazijnmedewerkers al om 05.00 uur om alle NMG-pakketten te verwerken. NMG staat voor ‘Niet Machine Geschikt’. Dus dit zijn alle pakketten die niet op de lopende band passen. Doen we dit wel, dan loopt de sorteermachine vast en dat willen we niet! De andere groep start om 07.00 om de andere pakketten te verwerken.

  • Werktijden tussen 05.00 en 12.00 uur.
  • Werkdagen woensdag, zaterdag + één extra dag doordeweeks.
Waar ga je werken

Jij gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij het distributiecentrum van PostNL in Elst (GLD). PostNL zul je vast wel kennen. Zeker als je regelmatig iets online bestelt. Het magazijn is goed bereikbaar met de auto of fiets. Heb je dat niet? Dan kun je een fiets leasen via ons. Iedere dag staat er een klein team klaar om alle pakketten te verwerken. Dit zorgt voor een gemoedelijke sfeer. #blackfriday komt er ook weer aan. Daar bereiden we ons nu op voor. Help jij ons mee?!

Sollicitatie

Dus zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer vandaag nog! Binnen één dag krijg je reactie op jouw sollicitatie als magazijnmedewerker in Elst. Je kunt ook gelijk al een belafspraak inplannen. Dan bel ik je op een gewenst tijdstip. Heb je eerst nog wat vragen? Dan kun je mij bellen via onderstaand telefoonnummer. Mailen mag natuurlijk ook.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in