+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

ZZP Projectleider Bouw Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

In deze rol zorg je ervoor dat wat bedacht is, ook echt gemaakt wordt in de fabriek. Je praat veel met verschillende mensen en zorgt dat iedereen weet wat ze moeten doen. Je kijkt goed naar wat er in de fabriek gebeurt en gebruikt die informatie om te zorgen dat alles goed gepland is. Ook help je teams om beter te worden in hun werk. Het is belangrijk dat je goed bent met tekenen op de computer. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Je vertaalt de engineering naar uitvoering in de fabriek door middel van effectieve communicatie en door te controleren of de ontwerpen volgens tekening worden uitgevoerd. De inzichten vanuit de fabriek beschouw je als waardevolle kennis en je vertaalt deze naar de werkvoorbereiding of de R&D-afdeling. Je hebt een coachende rol in het begeleiden van teams bij kwaliteits- en procesverbeteringen. Daarnaast zorg je voor de integratie van de WKB-methodiek in onze werkprocessen en omgekeerd. Uiteraard ben je bedreven in (één of meer) tekenprogramma's zoals AutoCad, Sketchup, Revit en CadWorks.



Gevraagd

Je hebt een duidelijke visie op duurzame, circulaire fabrieksmatige woningbouw, waarbij de drie P's (People, Planet en Profit) centraal staan. Je beschikt over uitgebreide ervaring in de bouwsector, met jaren ervaring, bijvoorbeeld als Uitvoerder of Projectleider Nieuwbouw of Renovatie. Je bent bereid je te verdiepen in dossiers zoals de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB) en weet het team hierin mee te nemen. Met een gezonde dosis enthousiasme ben je klaar om samen met een gemotiveerd team onze producten en het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.



Aanbod

Deze ZZP opdracht voert je uit met tussenkomst van Continu Professionals.



Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waarvoor je werkt, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en assemblage van fabrieksmatig geproduceerde turnkey-woningen, met een sterke nadruk op duurzaamheid en circulariteit. Dankzij het innovatieve karakter van dit bedrijf krijg je volop kansen om betrokken te zijn bij het vormgeven van een nieuwe visie op bouwen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in