+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.

Proces operator Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.684 p/m
  • 13e maand, Winstdeling

Vacature in het kort

Bij Prysmian in Emmen zoeken we procesoperators die willen helpen met het maken van kabels voor de energietransitie. Je werkt in een team en zorgt dat de machines goed draaien. Er is een vast rooster en je kunt in een leuk bedrijf werken. Er zijn mogelijkheden om door te groeien. Je hoeft niet bang te zijn om vies te worden. Als je van techniek houdt, is dit de perfecte baan voor jou. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om bij te dragen aan de energietransitie en wil jij graag werken bij een bedrijf waar jij je technische vaardigheden kan gebruiken? Bij Prysmian (Draka) in Emmen zijn we op zoek naar procesoperators voor het produceren van kabels voor laag- en middenspanning, met een capaciteit tot 20.000 volt. Het werk wordt gedaan in een 3 of een 4 ploegensysteem, afhankelijk van op welke afdeling je komt te werken, met een startsalaris van €3.684,00, een 13e maand en winstuikering.

Wat bieden wij jou
  • Goede beloning, 13e maand en winstuitkering
  • Baan voor langere tijd
  • Vast rooster
  • Leuke werkomgeving
Wie ben jij

Je hebt ervaring als procesoperator of hebt in een productieomgeving gewerkt waarbij je machines hebt bediend en omgebouwd. Je wilt graag werken in een ploegensysteem en bent niet bang om je handen vies te maken. Daarnaast heb je minimaal:

  • Een mbo 2 opleiding
  • Ben je in staat om fysiek werk te doen
  • Heb je twee rechter handen en technisch inzicht
  • Bij voorkeur een heftruckcertificaat, maar dit is niet verplicht
Wat ga je doen

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en onderhouden van verschillende machines en/of productielijnen tegelijk. Tijdens jouw diensten zorg je ervoor dat alle machines kunnen blijven draaien zodat de koperen kabels geproduceerd kunnen worden, zowel heel als halffabricaat. Ook is het nodig dat je zo af en toe een machine ombouwt als er een ander type kabel gemaakt moet worden. Werk je in de 3 ploegen, dan ben je in het weekend vrij. Kom je in de 4 ploegen terecht, dan zal je af en toe ook in het weekend moeten werken.

De werktijden zijn van 07:00 tot 15:00, van 15:00 tot 23:00 en van 23:00 tot 07:00.

Waar ga je werken

Bij Prysmian in Emmen natuurlijk! Ze zijn dé producent van voedingskabels en staan bekend om de gezellige werksfeer. Met drie verschillende fabrieken op ons terrein, elk met zijn eigen specialiteit, is er altijd iets nieuws te ontdekken. Als procesoperator ben jij een belangrijke schakel. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en er is urengarantie.

Sollicitatie

Interesse reageer dan met je cv via de Tempo-Team website.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in