+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectmanager Civiel Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.830 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van baanbrekende infrastructuurontwikkelingen als projectmanager Civiel, waarbij je een sleutelrol speelt in duurzame vooruitgang. Bij Maandag® krijg je de kans om jouw expertise in te zetten bij uitdagende projecten in de provincie Drenthe. Geniet van een (vast) dienstverband, een competitief salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling via onze Maandag® Academy. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Sta jij graag aan het roer van baanbrekende infrastructuurontwikkeling als projectmanager civiel binnen een gemeentelijke organisatie? Solliciteer dan nu en draag bij aan duurzame en toekomstgerichte ontwikkelingen!

Als projectmanager Civiel bij Maandag® krijg jij te maken met vele uitdagende projecten bij diverse gemeenten in de provincie Drenthe. Het betreft hier een functie tussen de 32-36 uur.

In deze dynamische rol ga jij aan de slag bij gemeenten om jouw expertise in te zetten bij diverse civieltechnische projecten. Voorbeelden van projecten kunnen zijn; de herinrichting van centra in kernen, het uitbreiden van bedrijventerreinen of het bouw- en woonrijp maken van woongebieden. Hierin heb jij diverse verantwoordelijkheden, jij bent namelijk coördinator, begeleider en bewaker van het proces. Dit betekent dat jij projecten voorbereidt en begeleidt, waarbij integraal denken en werken centraal staat. Daarbij heb jij ook de verantwoordelijkheid en controle over het opstellen van projectplannen, het zorgvuldig afwegen van risico’s en de planning en uitvoering. Jij haalt dan ook veel energie uit de afwisseling in projecten!

Vanzelfsprekend werk jij als projectmanager Civiel nauw samen met diverse partijen, waaronder collega’s van jouw eigen en andere afdelingen en diverse betrokkenen. Met jouw aanstekelijke enthousiasme weet jij draagvlak te creëren voor jouw ideeën en daarbij verlies jij de ideeën van anderen ook niet uit het oog. Jij bent dan ook bereid om te investeren in nauwe en waardevolle samenwerkingsverbanden.

Wat bieden wij:

  • Salaris conform CAO gemeenten van maximaal €5.830,00 bruto o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van ervaring
  • Een (vast) dienstverband bij Maandag®
  • Reiskosten vergoeding van €0,23 per kilometer of de mogelijkheid tot een leaseauto
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke contact en (loopbaan) begeleiding door mij als vast contactpersoon bij Maandag®
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met onze Maandag® Academy, waar jij vakinhoudelijke trainingen en cursussen in-house kunt volgen

Ben jij enthousiast geworden over deze functie of wil jij nog aanvullende informatie ontvangen? Neem dan contact met mij via 06 1642 9135 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen

Voor deze functie zoek ik een projectmanager die van nature graag de leiding neemt en resultaatgericht te werk gaat. Daarnaast voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Jij hebt een HBO diploma in de richting van civiele techniek
  • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring als projectleider of projectmanager civiele techniek binnen een gemeente of overheidsinstantie
  • Jij hebt kennis van bestuurlijke processen en een goed gevoel voor politiek -bestuurlijke verhoudingen
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectmanager Civiel die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in