+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Operator / Shovelmachinist Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 18 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je zowel als operator als shovelmachinist aan de slag kunt? Dan is dit je kans! In deze unieke rol combineer je het beheersen van machines met het besturen van een krachtige shovel. Je werkt in een team van ervaren collega's en krijgt de mogelijkheid om je technische en operationele vaardigheden te verbeteren. Elke dag is anders, vol actie en uitdaging. Dit is je kans om van je werk een avontuur te maken! Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar de ultieme combinatiebaan waarin je de uitdaging van een operator en de actie van een shovelmachinist kunt combineren? Zoek niet verder! Wij bieden een unieke kans voor een enthousiaste man/vrouw die houdt van afwisseling en diversiteit in zijn werk.

Als operator ben je de meester van de machines, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor het soepel laten draaien van processen, maar ook voor het oplossen van uitdagende problemen. Tegelijkertijd krijg je de kans om plaats te nemen achter het stuur van een krachtige shovel, waarbij je je vaardigheden kunt laten zien in het manoeuvreren en laden. 

Deze gecombineerde rol biedt niet alleen variatie in je dagelijkse taken, maar ook de mogelijkheid om je technisch en operationele skills naar een hoger niveau te tillen. Word een onmisbare schakel in het team en ervaar de opwinding van zowel het bedienen van machines als het besturen van een krachtige shovel. Pak deze unieke kans en maak van elke werkdag een avontuur!


Functie eisen
  • VCA certificaat.
  • Ervaring als operator en shovelmachinist is een pré.
  • Technisch inzicht.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Bereid om in ploegen te werken.
Over het bedrijf

Het bedrijf verwerkt jaarlijks zo'n 1,8 miljoen ton restafval. Op de locatie in Wijster produceren ze uit restafval zowel grondstoffen als energie. Bij dit bedrijf kom je te werken in een team van ervaren krachten. 


Wat wij bieden

Bij ons vind je een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin jij als operator/shovelmachinist de kans krijgt om je vaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen. Je kunt rekenen op uitdagend werk. volop ontwikkelingsmogelijkheden en een positieve, informele bedrijfscultuur. Het salaris wordt vastgesteld volgens de cao GEO en is gebaseerd op jouw ervaring, kwalificaties en de verantwoordelijkheden van deze gecombineerde functie. Ben jij de operator/shovelmachinist die wij zoeken? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen via telefoonnummer 0591 70 11 01.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in