+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.
Laad meer vacatures

BBL leerling automonteur Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen aan auto's en wil je daar je werk van maken? In deze bbl opleiding word je opgeleid tot bedrijfsautomonteur. Je gaat aan de slag met nieuwe trucks en leert alles over onderhoud en reparaties. Je werkt vier dagen per week en gaat één dag naar school. Je krijgt een goed salaris en Maintec betaalt je opleiding. Ook krijg je een coach die je helpt tot je je diploma hebt. Plus, je kunt al eerder beginnen met vakantiewerk.
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent gek op auto's en vindt het leuk om overal aan te sleutelen. Hoe groter en complexer hoe mooier! In dit bbl opleidingstraject kan jij van je passie je werk maken. Je wordt in de praktijk opgeleid tot bedrijfsauto monteur en gaat sleutelen aan gloednieuwe trucks. Ondertussen haal je onder goede begeleiding je mbo-diploma en verdien je een goed salaris. Meer weten? Lees snel verder!


Waar ga je werken?

Als leerling automonteur ga jij via Maintec aan de slag bij een bedrijf in de omgeving van Emmen dat gespecialiseerd is in bedrijfswagens. Dit kan bijvoorbeeld een dealer zijn, een transportbedrijf of een universele garage. Samen met jouw collega's ga jij sleutelen aan diverse bedrijfswagens, variërend van gloednieuwe modellen tot wat oudere voertuigen. Als echte autoliefhebber maakt dat jou niet uit, zolang het maar een motor heeft en op wielen staat!

Tijdens een eerste kennismaking gaan wij met elkaar in gesprek en bekijken wij jouw wensen en alle mogelijkheden. Maintec heeft een groot technisch netwerk en een aantal leuke bbl werk- en leerplekken beschikbaar in de autotechniek. Er zit vast een bedrijf tussen dat jou aanspreekt!


Wat ga je doen?

Als bbl leerling automonteur wordt jij opgeleid tot een specialist in de bedrijfsautotechniek en ga je sleutelen aan diverse voertuigen. Je werkt 4 dagen per week bij een bedrijf in Emmen, waar je alles leert over het onderhoud, reparaties en het oplossen van storingen aan bedrijfswagens. Van bestelbusjes tot trucks en van laadkleppen tot opleggers, jij krijgt het onder de knie! 1 dag in de week ga je naar school om de opleiding allround technicus bedrijfsauto's, waarbij je je gaat specialiseren in bedrijfswagens. De opleiding kan zowel op niveau 2, 3 of 4.

Het opleidingstraject zal starten in september, maar indien jij eerder beschikbaar bent, is het mogelijk om voor die tijd al vakantiewerk te doen. Dit is een mooie manier om het bedrijf alvast te leren kennen én een zakcentje te verdienen!


Wat verwachten wij van jou?

·       Je bent een echte autoliefhebber, en het is een pluspunt als je bijvoorbeeld hobbymatig sleutelt aan scooters, fietsen, auto's, of andere voertuigen;

·       Je bent een doener en schrikt niet terug voor vieze handen;

·       Je bent nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen;

·       Je hebt je vmbo-diploma (bijna) behaald, of hebt een technische vooropleiding afgerond;

·       Je woont in Emmen of in de nabije omgeving.


Wat kun je van ons verwachten
  • Een toffe leerwerkplek waar je volop kan groeien tot automonteur!;
  • Vanaf dag 1 salaris, hoogte afhankelijk van jouw leeftijd;
  • Begeleiding van ervaren vakmensen die je alle kneepjes van het vak leren;
  • Op kosten van Maintec jouw MBO diploma behalen, wij betalen jouw schoolgeld, boeken en alle andere benodigdheden;
  • Een eigen Maintec coach die met jou meedenkt en begeleid tot aan jouw diploma;
  • Reiskosten vergoeding;
  • 25 vakantiedagen per jaar en in mei een extra zakcentje voor die te gekke vakantie!;
  • Een contract voor de duur van de opleiding;


Bedrijfsomschrijving

MAINTEC - TECHNISCH UITZENDBUREAU
Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel. Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

LOKAAL WERKEN IN DE BUURT!
Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Lokaal Personeel' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

LEREN STOPT NOOIT
In het concept Leren & Werken leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

GRENZEN VERLEGGEND
Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'Internationaal Matching'.
Passie en trots
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in