+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider Nieuwbouw Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij deze organisatie werk je in een team dat zich inzet voor het verbeteren van huisvesting. Je helpt mee aan projecten om woningen duurzamer te maken en te zorgen dat mensen prettig kunnen wonen. Als senior projectleider leid je verschillende projecten en werk je samen met veel mensen, zoals collega's en aannemers. Je zorgt dat alles goed loopt en houdt het overzicht. Dit doe je in een fijne werkomgeving met ruimte voor groei en met extra voordelen bovenop je salaris. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Als woningcorporatie richt de organisatie zich op het op het ontwikkelen en onderhouden van maatschappelijk vastgoed. Zij zitten al tientallen jaren gevestigd in Emmen en beschikken over een woningportefeuille van circa 10.000 woningen. De komende jaren gaat deze corporatie de portefeuille verduurzamen en toekomstbestendig maken voor hun huurders.


Bedrijfscultuur

Bij onze opdrachtgever werken ze vanuit gelijkwaardige collega’s met enthousiasme en betrokkenheid, gedreven door goede vakkennis. Ze koesteren een open en informele werksfeer waar ruimte is voor ontwikkeling en waar jezelf invulling kunt geven aan je werk. De arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de CAO voor wooncorporaties, met aantrekkelijke secundaire voorwaarden.

Je maakt deel uit van het team Nieuwbouw en Onderhoud, waar je samenwerkt met vele collega's aan uitdagende nieuwbouw- en herstructureringsprojecten. Als senior projectleider coördineer en stuur je diverse projecten aan. Je hebt een regisserende rol binnen het projectteam en onderhoudt nauw contact met collega's, aannemers, bewonerscommissies en gemeenten.

Je draagt bij aan diverse projecten, waaronder nieuwbouwhuizen, appartementen en flexhuizen. Ook transformatieprojecten, zoals de omvorming van een schoolgebouw naar 24 appartementen, behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast denk en werk je actief mee aan concrete ontwikkelingsplannen en herstructureringsprojecten.

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang, kwaliteit en budgetten van jouw projecten. Dankzij jouw administratieve vaardigheden houd je de projectadministratie nauwkeurig bij in Tobias365. Je zorgt voor een vlekkeloze communicatie tussen alle betrokken partijen en behoudt het overzicht, zelfs in uitdagende situaties.

In de ontwikkelfase van (zorg)projecten werk je nauw samen met strategisch ontwikkelmanagers, waarbij jij jouw technische kennis inbrengt. In de realisatiefase ben jij ‘eigenaar`. Je verstrekt onder meer opdrachten aan aannemers.


Functie eisen
  • Een afgeronde MBO of HBO bouwkunde opleiding.
  • Meer dan 10 jaar relevante werkervaring als projectleider
  • Aantoonbare werkervaring met onderhouds- en/of nieuwbouwprojecten.

Competenties:

  • Organisatorisch sterk
  • Communicatief vaardig
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

Ziet u genoeg aanknopingspunten en heeft u interesse in deze functie?

Neem dan contact op met Paul Sporrel van Headhuntersteam Groningen via telefoonnummer 050-526 8884 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in