+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Franeker.

Medewerker Technische Dienst Franeker

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Storingen oplossen en de productie omgeving optimaliseren? Dat kan als medewerker technische dienst. Lees snel meer hierover!

Storingen oplossen en de productie omgeving optimaliseren? Dat kan als medewerker technische dienst. Lees snel meer hierover!

Als medewerker technische dienst speel je een belangrijke rol in het functioneren van het machinepark. Je verantwoordelijkheid strekt zich uit tot het zorgen voor de technische staat van de apparatuur, wat direct invloed heeft op een soepele productie. Je hebt kennis over de onderhoud van pompen en hebt passie voor werken aan leidingen. Hierdoor kun je niet alleen storingen oplossen, maar ook preventieve maatregelen nemen om problemen te voorkomen.

Bovendien neem je als medewerker technische dienst ook verantwoordelijkheid voor diverse administratieve taken, met ondersteuning van het FiiX onderhoudssysteem.

Kortom, als medewerker technische dienst draag je bij aan het goed functioneren van onze productieomgeving door ervoor te zorgen dat machines en apparatuur in optimale conditie blijven en door nauwkeurige administratieve ondersteuning te bieden. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan vandaag nog!


Over het bedrijf

Al meer dan 180 jaar is dit familiebedrijf actief op zowel nationaal als internationaal niveau, en heeft het zich gevestigd als dé vooraanstaande leverancier voor brood- en banketproducten. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van kwalitatieve ingrediënten en hoogwaardige halffabricaten voor de retail, brood, banket, chocolade- en ijsindustrie. Het assortiment omvat zowel producten onder ons eigen merk als onder private label. In alle Nederlandse productiefaciliteiten kun je de enthousiaste betrokkenheid van de medewerkers ervaren. Met een team van circa 225 collega's beschikt het bedrijf over een schat aan kennis en diverse specialiteiten. Dit resulteert in een prettige balans tussen humor en hard werken binnen alle vestigingen. Ze zijn gevestigd in Leeuwarden, Franeker, Elst en Vlaardingen.


Wat wij bieden
  • Salaris tussen de €2800 en €3900 euro bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een fulltime dienstverband voor de lange termijn;
  • Ontwikkelmogelijkheden door het volgen van cursussen en opleidingen via Bureau Techniek;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Pensioenregeling via Bureau Techniek.
Wat wij vragen
  • Enige ervaring als TD'er;
  • Bereid om storingsdiensten te draaien.
Overige informatie

Wil jij meer weten over deze functie of dit bedrijf? Bel dan naar Robin van der Velde (+31 6 82056763), zij geeft je graag meer informatie! 

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 0513 745081 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in